banner198

Gönlümüz tek adaylı kongreden yana!

AK Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu Ankara - Çankırı duble yolu çalışmalarının istenilen hızda gitmediğini de belirtti.

Gönlümüz tek adaylı kongreden yana!
banner145

AK Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu Çankırı Postası'na yaptığı özel açıklamada “Meclisin kapalı olmasını fırsat bilerek mümkün olduğu kadar Çankırı’da olmak istiyorum” dedi.

 

Milletvekili Suat Kınıklıoğlu yaklaşan il kongresi, Ankara-Çankırı karayolu ve Çankırı’ya sağlanan teşviklerle ilgili olarak şunları söyledi:

 

“Bildiğiniz gibi 3. Olağan İl kongremizle ilgili çalışmalar devam ediyor. Tabii ki tercihimiz tek liste ile kongreye gitmek ama eğer bir yarış olursa da bunu demokratik bir olgunlukla karşılayacağız. Genel merkezimizin teşkilat başkanlığı konu ile ilgili tek yetkili merciidir. Ben milletvekili olarak sürece herhangi bir şekilde müdahil değilim.

 

Geçtiğimiz günlerde Çankırı’da bazı yaz şenliklerine katıldım. Bu yıl özellikle yağışların iyi olmasında ötürü köylülerimizin memnun olduğunu görmek bizleri de sevindirmekte. Meclisin kapalı olmasını fırsat bilerek mümkün olduğu kadar Çankırı’da olmak ve hemşerilerimle daha fazla birlikte olmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğim ziyaretlerle Çerkeş ve Ilgaz’a gitmeyi planlıyorum.

 

Üzülerek belirteyim ki Ankara-Çankırı yol çalışmaları istediğimiz ölçüde hızlı gitmiyor. Bu yolun bir an önce tamamlanması ve hemşehrilerimizin daha rahat Ankara’ya gidip gelmelerini arzu ediyoruz. Yol çalışmaları ile ilgili hafta içi Ankara’da gerekli yerlerle temas edip bilgi alacağım ve bu yolun bir an önce tamamlanması için gayret göstereceğim.

 

Bununla birlikte açıklanan son pakette 4. bölge kapsamın alınan Çankırı’mızda bazı ek sektörlerin teşvik kapsamına alınması için özel gayretlerimiz var. Bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki hafta Sanayi Bakanımızla görüşeceğim. Yapacağım bu görüşmeden sonra da elde ettiğim bilgileri sizlerle paylaşacağım. Umarım hedeflediğimiz ve arzu ettiğimiz ek sektörleri mevcut teşvik kapsamı içerisine alırız.”

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER