banner198

Güldürcekten Çankırıya uzanan suyun serüveni

İrfan Dinç hayal görüyor diyenler bu suyu kana kana içsin...

Güldürcekten Çankırıya uzanan suyun serüveni
banner145

Güldürcek barajından başlayarak Çankırı'ya kadar uzanan temiz içme suyunun anlatıldığı tanıtım filminde konuşan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç kendisinin hayal gördüğünü söyleyen hemşerilerine seslenerek “bu suyu onlarda kana kana içsinler. Onlara da afiyet olsun” dedi.

Tanıtım filmi için kameraların karşısına geçen ve projeyle ilgili karşılaşılan güçlükleri izleyicilerle paylaşan Çankırı Belediye Bakanı İrfan Dinç, "Bu su gelmeyecek diyen, İrfan Dinç hayal görüyor, İrfan Dinç ancak bidonla su getirir diyen hemşerilerimde bu suyu kana kana içsin. Onlara da Afiyet olsun” dedi.

Konuşmasının devamında ikinci önemli büyük projesinin altyapı projesi olduğunu söyleyen başkan Dinç, altyapıyla ilgili çevre bakanlığına proje müracaatlarımız uzun süreden beri devam ediyor. Şehir şebekemiz değişecek.  Kanalizasyonumuz değişecek. Yağmurlama şebekesi döşenecek. Ankara çıkışında Atık Su Arıtma Tesisimiz kurulacak. Çankırı’nın alt yapısını yenilemekte inşallah bizlere nasip olacak” dedi.

Çankırı Belediyesi tarafından hazırlanan ve beş bin adet çoğaltılarak vatandaşlara dağıtılacak olan tanıtım filmini sizler için yayınlıyoruz.

İşte evlerimizin musluklarından akan menbağ suyunun yedi yıllık öyküsü...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER