banner198

Gurbette ki Çankırılılar şu iki alanda başarısız

Ankara Çankırı Dernekler Federasyonunun 3.Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı.

Gurbette ki Çankırılılar şu iki alanda başarısız
banner145

Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu'nun 3.Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı.

 

Çankırı Dernekler Federasyonu başkanı Adem Can toplantıda yaptığı konuşmada  gurbette yaşayan Çankırılıların iki alanda bir türlü başarıyı yakalayamadığından yakındı.

 

Ankara'da faaliyet gösteren 106 Çankırı Derneğini bir çatı altında toplayan Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu'nun 3.Olağan Genel Kurulu 18 Haziran 2011 Cumartesi günü Ulus'taki Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yapıldı.


Adem Can başkanlığında tek listenin sunulduğu kongre’de,  Adem Can ve yönetim kurulu, delegeler tarafından açık oylamayla yeniden yönetime seçildi.

İç Anadolu Dernekler Federasyonları adına konuşma yapan Kırşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Ankara'daki 600 bin Çankırılının Federasyon çatısı altında birleşmesini ve bir güç halinde politize olmadan başarıya ulaşması gerektiğini belirtti.

 

Daha sonra söz alan Federasyon Başkanı Adem Can, Çankırılıların Ankara'da elde edemediği iki başarısızlığına değindiği konuşmasında Çankırılıların ticari ve siyasi alanda bir türlü başarıyı yakalayamadıklarından yakında.

 

photo

 

Adem Can,”Hemşerilerimiz artık birbirinden alışveriş yapmayı öğrenmeli, birbirimize destek olduğumuz müddetçe güçlüyüz. Ayrıca siyasi başarıların önkoşulu siyasi partilere üye olmak, yönetim kademelerinde yer almaktan geçiyor. Bu nedenle tüm hemşerilerimizi siyasi partilerde yer almaya davet ediyorum” dedi.

 

Son olarak kürsüye gelen Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ise, Federasyon çatısı altında hemşerilerimizi toplamanın kolay olmadığını, bu meşakkatli görevde bulunan tüm federasyon yönetimine vekillik dönemi içerisinde elinden gelen desteği sunacağını belirtti.

Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Kuruluna başta Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz olmak üzere, Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Kırşehir, Yozgat, Ankara, Çorum, Kırıkkale Federasyon Başkanları ve Genel Kurul delegeleri katıldı.

    photo
     
      photo
      YORUM EKLE
      SIRADAKİ HABER