banner198

HALK BANKASI İLE PROTOKOL İMZALANDI

Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında 8 yıllık hizmet protokolü imzalandı.

HALK BANKASI İLE PROTOKOL İMZALANDI
banner145

Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında 8 yıllık hizmet protokolü imzalandı.

 

Protokol imza törenine; Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Halk Bankası yetkilileri, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcısı ve Daire Başkanları katıldı.

 

Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Halk Bankasının başından beri üniversiteye destek verdiğini belirterek protokolün hazırlanmasında emeği geçen Halk Bankası ve üniversite yöneticilerine teşekkür etti ve protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci’de yaptığı konuşmada uzun zamandır Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni ziyaret etmeyi istediğini, ziyaretin bugüne kısmet olduğunu söyledi. Üniversitenin bir şehrin kalkınması için sanayi kadar önemli olduğunu, üniversitenin Çankırı ekonomisine büyük katkılar sağladığını ve ilerleyen yıllarda bu katkının katlanarak artacağını ifade etti.

 

Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ise banka olarak çok sayıda yeni üniversite mezununu istihdam ettiklerini belirterek müşteri profilinde de genç nüfusa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Kısa vadeli değil uzun vadeli iş ortaklıklarını önemsediklerini belirten Aydın, tüm üniversitelerin yanında olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında 8 yıllık hizmet protokolü, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından imzalandı.  

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER