banner198

Hoşgeldin İncegeliş…

Çankırı yazın hayatımıza yeni bir dergi katıldı.

Hoşgeldin İncegeliş…
banner145

Çankırı yazın hayatımıza yeni bir dergi katıldı.

Ankara’da yayın hayatına başlayan “İncegeliş” Kent Kültürü Dergisi Mart ayında çıkan ilk sayısıyla okurlarına merhaba dedi.

Editörlüğünü gazetemiz yazarlarından Ömer Faruk Eryılmaz’ın üstlendiği dergide birbirinden farklı konular yer alıyor. Ömer Türkoğlu’nun kaleminden 1919 Öncesi Çankırı, Bahattin Ayhan’ın kaleminden Çankırı Evliyaları, İbrahim Zencirci’nin kaleminden İzmir de Çankırı Çarşısı ve Ömer Faruk Eryılmaz’ın kaleminden İncegeliş hikayesinin anlatıldığı dergi iki ayda bir okuyucusuyla buluşacak.

Çankırı Postasına konuşan İncegeliş Dergisinin editörü Ömer Faruk Eryılmaz, amaçlarının Çankırı kent kültürünü kayda geçirmek ve bir türlü gereken önem gösterilmeyen Çankırı Turizmini ön plana çıkarmak olduğunu söyledi. Çankırılılık bilinci oluşturmak ve Çankırılıları hedef bağlamında aynı noktada birleştirmek amacıyla yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

İncegeliş Dergisine almak isteyenler Ankara’da İmge Kitapevinden temin edebilecek. Ankara dışından dergiye ulaşmak isteyen okurlar ise  [email protected] adresine e-mail yoluyla mesaj göndererek bilgi alabilirler.

Çankırı Postası olarak İncegeliş Dergisine yazın dünyamıza hoşgeldin diyor ve hepimizin zevkle okuyacağı uzun soluklu bir dergi olmasını diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER