banner198

İrfan Dinç’e Bir Ödül Daha Geldi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinçin, 2011 yılında yaptığı çalışmalara eğitimcilerin ardından radyoculardan da ödül geldi.

İrfan Dinç’e Bir Ödül Daha Geldi
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e, 2011 yılında yaptığı çalışmalara eğitimcilerin ardından radyoculardan da ödül geldi.

2200 üyeye sahip Radyo Evi Derneği (RADEV) bu yıl 4.’sünü düzenlediği Türkiye’de Negatifi Pozitife Çevirenler 4. RADEV Artı Ödüllerinde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’i Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi Projesi ile Pozitif Kültür Projesi ödülüne layık gördü.

Aralarında sanatçılar işadamları ve siyasetçilerin yer aldığı seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı Congresium Ankara’da ki gecede ödülünü RADEV Genel Sekreteri Muammer Mert’in elinden alan Başkan İrfan Dinç burada yaptığı konuşmada, RADEV’in sloganıyla yaptıkları işin örtüştüğünü ifade etti. Çankırı’da birçok alanda yaptıkları çalışmalarla negatifi pozitife çevirdiklerini vurgulayan Dinç, “Özellikle Çankırı Araştırma Merkezi’nin bulunduğu yer, virane çok negatif bir yapıydı. Burayı kamulaştırıp restore ederek Çankırı Araştırmaları Merkezi haline getirdik. Merkeze Dr. Rıfkı Kamil Urga ismini vererek Çankırı’dan yetişmiş ve Atatürk’ün özel doktorunu da bu şekilde orada yaşatmış olduk. Bu merkezimiz sadece Çankırı’nın değil bölge tarihi ve Türkiye tarihine ışık tutacak çok sayıda tarihi belge ve bulgularla araştırmacıların hizmetindedir” dedi.

TRT Haber televizyonunda yayınlanan Kuklagiller’in yaratıcıları Fırat Paşayiğit ve arkadaşları, Cine 5 “Sabah Haberleri” sunucusu Ayla Çetinkaya, Show Tv “Beni Affet” dizi oyuncuları, sanatçı Tarık Mengüç gibi ünlülerin ödül aldığı geceye Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ve Çankırı Belediyesi birim müdürleri de katıldı.

Programın öncesinde Çankırı Belediyesi’nin çıkarttığı “Benim Belediyem” gazetesi Bakan Kılıç ve protokolce ilgiyle okundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER