banner198

İsmail Filiz, Çankırılı olmaktan gurur duyuyorum

Kenan İmirzalıoğlunun gençlik yıllarını canlandıran İsmail Filiz, Buğdaypazarı medresesini ziyaret etti.

İsmail Filiz, Çankırılı olmaktan gurur duyuyorum
banner145

Yerli Dizi “ Ezel " de Kenan İmirzalıoğlu'nun Ömer halini canlandıran İsmail Filiz, geçtiğimiz günlerde Buğdaypazarı  (Hazimiye) medresesini ziyaret etti.

 

Babası Hüseyin Filiz’le beraber Çankırı’ya gelen İsmail Filiz, medresede Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Belediye yetkilileriyle bir araya gelerek Çankırı hakkında sohbet etti.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Çankırı’da tarihi ve kültürel çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Araştırma Merkezimiz Çankırı tarihine ilişkin önemli bilgi ve belgeler üzerinde yoğun bir biçimde çalışıyor. İlerleyen süreçte çok önemli bilgi ve belgeleri Çankırı halkıyla paylaşacağız” dedi. 

 

Ezel dizisinde başarılı bir performans sergileyen İsmail Filiz’de önümüzdeki dönemde farklı projelerle ekranlarda olacağını belirterek “Çankırılı olmaktan her zaman gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’in de tarihi eserlere ve kent tarihinin araştırılmasına yönelik yaptığı çalışmaları büyük bir memnuniyetle gördüm. Çankırı’mız her şeyin en güzeline layıktır” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER