banner198

İşte Çankırı'nın yeni Emniyet Müdürü!

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Çankırı’ya ataması yapılan Cengiz Öztürk görevi Ali Murat Dağlı’dan devir aldı.

İşte Çankırı'nın yeni Emniyet Müdürü!
banner145
İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Çankırı’ya ataması yapılan Cengiz Öztürk görevi  Ali Murat Dağlı’dan devir aldı. Emniyet Müdürlüğü personelinin bulunduğu bir ortamda basına kapalı yapılan devir teslim töreni sonrası Emniyet Müdürü olarak  ilk mesaisine başlayan Öztürk ilk demecini Çankırı Postası'na verdi.


Çankırı’yı gelmeden önce internet medyasından araştırdığını ifade eden Öztürk, “Çankırı güzel bir Anadolu şehrimiz.  Asayiş yönünden görev sorun ve sıkıntısı olmayan şirin bir ilimiz. İnşallah bizden önce görev alan büyüklerimizin bugüne kadar götürdükleri bayrağı biz daha ileriye taşıma gayreti içinde olacağız. Daha güzel yaşanabilir bir Çankırı huzurlu bir şehir oluşturmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.


Şu an Çankırı’da göreve başlamaktan mutluluk ve guru duyduğunu anlatan Öztürk, “İnşallah bundan sonra Çankırı ve halkımız için birlikte çalışacağız. Halkımızla kaynaşacak, kamuoyu ile birlikte el ele omuz omuza görevimizi layıkıyla takip edeceğiz” diye konuştu.


Memleketi Manisa’da meydana gelen üzücü maden faciasına değinen Öztürk, “Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen elim kazada ölen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimizinde Cenabı Allah yardımcısı olsun. Mevlam milletimize bir daha bu acıları yaşatamasın.” Duasında bulundu.


Cengiz Öztürk kimdir?

1966 yılında Manisa’nın Akhisar ilçesinde doğdu. İlk, ortaöğretimini aynı ilçede tamamladıktan sonra polis koleji ve polis akademisinden 1989’da mezun oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle mücadele daire başkanlığında meslek hayatına başladı. Akabinde şark görevini Diyarbakır İl Emniyet müdürlüğünde yaptı. Daha sonra Bursa İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı.1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü terfisine kadar Bursa’da çalıştı. İki yıl polis başmüfettişliğinden sonra kararname ile Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Öztürk, evli ve biri erkek biri kız iki çocuk babasıdır.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 14:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 10 yıl Önce

çankırı il emniyet müdürlüğüne atanarak yeni görevine başlayan sayın cengiz öztürk'ün; bu görevinin hayırlı, uğurlu ve başarılı olmasını diliyorum. emekli il milli eğitim müdürü

Aydın USTA
Aydın USTA - 8 yıl Önce

Sadıkoğlu Pazarlama firması olarak görevinizde başarılar diler,Çankırı'mıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

SIRADAKİ HABER