banner198

İstifa ile başkanlıktan ayrılan Celal Kaman artık seyirci!

Kulüp başkanlığından istifa ederek ayrılan Celal Kaman, seyirci olarak yeni Başkan Sevda Şireci ile birlikte tribünde buluştu...

İstifa ile başkanlıktan ayrılan Celal Kaman artık seyirci!
banner145

Vedat Beki/Özel haber

 

 

 

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanlığından istifa eden Celal Kaman ile yeni başkan Sevda Karaali Şireci birlikte takımın antrenmanını izlediler.

 

Kulüp Başkanlığından istifa ederek ayrılan Celal Kaman, futbola olan sevdasını “seyirci” olarak sürdürmekte kararlı!

 

Dün akşam saat 17.00’de Atatürk Stadında yapılan antrenman ve çift kale maçı Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ve As Başkan Hakan Şireci ile birlikte izleyen Celal Kaman, antrenmanı izleyen Vedat Beki’nin “Takımın bugünkü durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna oldukça sıkıntılı bir şekilde yanıt verdi.

 

CEVAP BULMAKTA ZORLANDI!

Kendisine sorulan soruya uzunca bir süre düşünen ve yanıtlayıp yanıtlamamakta tereddüt eden Kaman ısrarlarımız karşısında “Ne diyebilirim ki! Bence takımı şu saatte şu sahada görmek bile büyük mutluluk! Gençlerden oluşmuş bir kadro ile karşı karşıyayım! Daha izlediğim ilk antrenman ve maç! Henüz bir şey söylemek için çok erken” diyerek tamamladı.

 

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ile birlikte antrenmanı ve daha sonra gerçekleştirilen çift kale maçı izleyen Celal Kaman, geçmişe dönük başkanlık hatıralarını da paylaştı.

 

Takımın son durumu ile ilgili olarak konuşan Başkan Şireci ise “Sanıyorum iki transfer daha gerçekleştireceğiz. Aldığım bilgilere göre takımın iskeleti büyük bir oranda belirlendi. Çalışmalardan gördüğüm kadarıyla futbolcu kardeşlerimiz kısa zamanda iyi bir kaynaşma gerçekleştirmişler. Celal Başkanımız da bugün bizleri yalnız bırakmadı. Kendisine teşekkür ediyorum. Yaptığımız bütün çalışma ve gösterdiğimiz gayretler Çankırı’mız için.” Dedi.

 

TAKIMIN SON TRANSFERİ

ARSİNSPOR’DAN GOLCÜ COŞKUN…

Öte yandan takıma son katılan oyuncu Arsinspor’un başarılı golcüsü Coşkun Korkmaz oldu. 1984 Rize doğumlu olan Coşkun Korkmaz, 1.75 boyunda. Futbola Kalkandere’de başlayan Coşkun, sırasıyla Telekom, Çaykur Rize, Pazar, Gölcük, Gümüşhane ve Arsinspor’da futbol oynadı. İki yıllık yapılan sözleşme ile mavi-beyaz renklere bağlanan Coşkun Korkmaz “Çankırı Belediyespor’da bulunmaktan büyük gurur duyuyorum. Takımın başarısı için elimden geleni fazlasıyla yerine getirmenin gayretinde olacağım.” dedi.

 

Bu arada edindiğimiz bilgilere göre Çankırı Belediyespor Kulübü yönetimi transferde tavan ücreti 50 bin TL olarak belirlemiş. Transfer edilen oyunculara bu tavan fiyatın üzerinde bir ücret ödenmediği öğrenildi.

 

 

LİG TV KAMERALARI BUGÜN ÇANKIRI'DA!

Öte yandan Turkcell Spür Ligi maçlarını canlı olarak yayımlayan TV kuruluşu LİG TV kameraları bugün sabah saatlerinde Çankırı'ya geldiler. Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ile birlikte takımın Atatürk Stadındaki antrenmanını görüntüleyen Lig TV ekibi, daha sonra kulübün konakladığı Gençlik Spor Tesislerinde çalışmalarını tamamladılar. Bugün yapılan çekimlerle ilgili görüntü ve haberleri ilerleyen saatlerde sizlere sunacağız.

 

Takımın yeni transferleri toplu halde Çankırı Postası objektiflerine böyle poz verdiler. Takımın yeni transferleri toplamda 13 futbolcu birlikte görülüyor.

 

 

 

 

Dün yapılan antrenman ve çift kale maçı öncesi takım teknik direktörü Mehmet Fahir Genç ile birlikte Çankırı Belediyespor futbolcuları toplu halde. (Fotoğraf: Çankırı Postası- Özel)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER