banner198

KAİM-DER ZİYARETi VE AKŞAM YEMEĞİ

AK Parti Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Çankırı Sivil Toplum Örgütlerine ziyaretlerine devam ediyor.

KAİM-DER ZİYARETi VE AKŞAM YEMEĞİ
banner145

Adalet ve Kalkınma partisi Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Çankırı Sivil Toplum Örgütlerine ziyaretlerine devam ediyor.

 

Çankırı KAİM-DER’i ziyaret eden Milletvekili Adayları ziyarette, Çankırı’yı modern temiz ve güzel bir şehir yapabilmek için kimseyi mağdur etmeden, hep birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışmaların biran önce tamamlanması için herkesin üzerine düşeni yapacağını belirttiler.

 

KAİM-DER Başkanı İlhami Yılmaz Ak Parti Milletvekili adaylarının ve ekibinin yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti.

 

Milletvekili Adayları Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde Tarihi Çamaşırhanede Çankırı Belediyesi Temizlik firmasında çalışan temizlik işçilerinin düzenlemiş olduğu yemeğe katıldılar. Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl ve İlçe yönetim kurullarının katılımı ile gerçekleşen yemeğin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, temizlik çalışanlarından çok memnun olduğunu belirtti.

 

Başkan Dinç’in konuşmasının ardından Vekil Adayı Hüseyin Filiz söz alarak çalışan işçi arkadaşlarına daima gerekli desteği vereceğini dile getirdi.

 

İdris Şahin ise yaptığı konuşmada; “İşçi ve emekçi arkadaşlar, sizler Çankırı Belediyemizin gururusunuz. Sizinle ne kadar övünsek azdır. Gece gündüz demeden, kışın dondurucu soğuğunda, karında buzunda, çamurunda; yazın kavurucu sıcağında, hiç aldırmadan fedakârca çalışan değerli kardeşlerim bu azimli gayretlerinizden dolayı sizleri kutluyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep sizlerle birlikte olacağımı bilmenizi isterim. Günün 24 saati emrinizde olacağımdan şüpheniz olmasın” dedi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER