banner198

KAYNAŞMA VE TANIŞMA PROGRAMI

Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri bir araya geldiler.

KAYNAŞMA VE TANIŞMA PROGRAMI
banner145

Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Belediye yetkilileriyle Uzay düğün salonunda bir araya geldiler.

 

Belediyenin eğitim alanında bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalar bütün kesimler tarafından takdir ediliyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç, eğitim çalışmaları kapsamında Eğitim ve Kariyer Merkezi’ne ayrı bir özen gösteriyor. Burada eğitim gören öğrencilerin üniversite hayallerinin gerçekleşmesi için bütün imkanları seferber ediyor.

 

 

Öğrencilerin morallerini zinde tutmak için farklı yöntemleri uygulamaya koyan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Uzay Düğün salonunda öğrenciler, öğretmenler ve velilerle kaynaşma ve tanışma yemeği düzenledi.

 

Kaynaşma ve tanışma programında konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, yapılan çalışma ve hizmetlerin önemine değindi. Eğitimli bir neslin yetişmesi için belediyenin adeta teyakkuz halinde olduğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Şehrin belediye başkanı olarak evlatlarımızı Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde görmek istiyorum. Evlatlarım diyorum çünkü benim üç evladım var, ikisi üniversite de okuyor. Merkezimizde öğrenim gören öğrencilerin benim evlatlarımdan hiçbir farkı yoktur. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Geçen hafta Sayın Valimiz, Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürlerimizle de bir araya geldik. Çankırı’nın eğitim seviyesini nasıl yükseltebiliriz? Diye, değerlendirmelerde bulunduk. Bu çalışmalarımızda sizlere de ihtiyacımız var. Dualarınızı bizlerden ve çocuklarımızdan esirgemeyin” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Programda velilerin görüşleri de dinlendi. Bazı veliler ise, çocuklarına yaptığı desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER