banner198

Kentin göbeğinde rezaletin daniskası!

Trilyonlar harcanarak yeniden düzenlenen Tatlıçay ve çevresi, sadece kendi çıkarlarını düşünenler tarafından adeta talan ediliyor!

Kentin göbeğinde rezaletin daniskası!
banner145

Bildiğiniz gibi havaların düzelmesi ile birlikte artış gösteren iç turizmden bugüne kadar yeterli payı alamamış olan Çankırı, “kent olabilme” mücadelesini de tamamen kendi iç dinamikleri yüzünden başarma yönünde üzülerek belirtelim ki sınıfta kalıyor!

 

Dün konuyla ilgili olarak bizatihi İl Kültür Turizm Müdürlüğü önünden sizlere yansıttığımız karelere ilave olarak bugün de kentin ortasından geçen Tatlıçay boyundan bazı karelerle devam etmek istiyoruz!

 

Bildiğiniz gibi yerel seçimler öncesi Tatlıçay çevresini sil baştan yenileyen Çankırı Belediyesinin harcadığı trilyonları hiçe sayanlar kendi çıkarları uğruna hem yaşadıkları kenti hem de kentte yaşayanları hiçe sayan eylemler sergiliyorlar ve bunda da ısrarcı davranıyorlar!

 

Kentin göbeğinde satış yapmak üzere karpuz tezgahları oluşturanlar, trilyonlar harcanarak yapılan yaya kaldırımları üzerine olabildiğince hoyratça davranışlarla “ben yaptım oldu” zihniyetini sergilemekten kaçınmıyorlar!

 

Şimdi merak edilen bu görüntüler karşısında başta Belediye Başkanı İrfan Dinç olmak üzere Belediye Zabıtasının takınacağı tavır!

 

İzleyeceğiz ve hep birlikte göreceğiz… Şimdi sizleri Çankırı Postası objektiflerine takılan "kent istilası" ile ilgili görüntülerle baş başa bırakalım!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber

ve

Fotoğraflar

Çankırı

Postası

(Özel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER