banner198

Kınıklıoğlu: Tek liste için gayret ediyoruz!

Milletvekili Kınıklıoğlu, 18 Temmuza ertelenen İl Kongresi ile ilgili olarak ilk kez konuştu ve güçlü bir yönetim istediklerini söyledi.

Kınıklıoğlu: Tek liste için gayret ediyoruz!
banner145

Çankırı POSTASI (Özel Haber) - AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu Vedat Beki’ye yaptığı özel açıklamada “Kongreye tek liste halinde gidilmesi yönünde gayret gösteriyoruz” dedi.

 

18 Temmuz 2009 Cumartesi gününe ertelenen AK Parti Çankırı İl Kongresine gidilirken, yaşanan süreçle ilgili olarak görüşlerini aldığımız milletvekili Suat Kınıklıoğlu şunları söyledi:

 

"İl Başkanlığı seçiminin tek liste ile olmasına gayret ediyoruz. Umarım partimiz bu seçimden birlik ve beraberlik içerisinde çıkar. AK Parti olarak son yıllarda önemli zorluklara göğüs gerdik. Çankırı il başkanlığı seçimini de başarıyla atlatacağımız hususunda şüphem yok. Amacımız güçlü bir yönetim kurulunu teşkil etmek ve partimizi güçlendirecek ve tabanı birleştirecek bir il yönetimi ile yolumuza devam etmektir."

 

Kınıklıoğlu, ABD’den yeni döndü…

Milletvekili Suat Kınıklıoğlu’na “Seçimlerden bu yana Çankırı’da yüzünüzü görmek pek mümkün olmuyor! Bu durumu nasıl değerlendiriyor-sunuz?” şeklindeki sorumuzu Kınıklıoğlu şöyle yanıtladı:

 

“Evet… Gerçekten son günlerde oldukça yoğun yurt dışı seyahatlerim oluyor. Son olarak yaptığım ABD ziyareti ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Harvard Üniversitesi gibi dünyaca ünlü bir kurum tarafından üst düzey yöneticiler topluluğuna dahil edilmem beni bir Çankırılı ve bir Türk olarak onurlandırdı. Burada Avrupa'nın değişik ülkelerinden milletvekili ve yöneticilerle tanışmak ve Türkiye'yi temsil etme imkanını elde etmek çok yararlı oldu. Program içerik olarak da daha donanımlı olmama yol açtı. Bu açıdan da oldukça faydalı bir program oldu."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilindiği gibi milletvekili Suat Kınıklıoğlu Amerika’nın en prestijli üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesinin “Yeni Amerikan Liderliği Döneminde 21. Yüzyıl Yönetişimi” adlı üst düzey yönetici programına seçilmişti.

Harvard Üniversitesinden Brian Mandell, Elaine Kamarck ve David King gibi profesörlerin yer aldığı programa seçilen Kınıklıoğlu 15-18 Haziran tarihlerinde dünyanın üst düzey yöneticileri ile bir araya gelerek Müzakere ve Çatışma Yönetimi, Senaryo Planlaması, Yönetişimde İnovasyon ve Stratejik Planlama ve Yönetim gibi konularda düzenlenen eğitim ve seminer tartışmalarında yer aldı.

Fotoğraf 1: Suat Kınıklıoğlu Çankırı'da 2008 yılında Çankırı'da yaptığı bir basın toplantısında Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz ve İl Başkanı Mustafa Selci ile birlikte görülüyor.

Fotoğraf 2: 15-18 Haziran'da ABD gezisinde Harvar Üniversitesinde.

Fotoğraf 3: Suat Kınıklıoğlu Harvard Üniversitesinin üst düzey yönetici diplomasını alırken...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER