banner198

Kınıklıoğlunun Çanakkale Zaferi Mesajı

Milletvekili Suat Kınıklıoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Kınıklıoğlunun Çanakkale Zaferi Mesajı
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kınıklıoğlu mesajında şunları kaydetti:

Çanakkale zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.  Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan ve eşsiz zaferde gösterilen azim ve irade Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının yolunu açmıştır.

Çanakkale savaşı milli şuurun tek yürek, tek yumruk olduğu ve vatan toprağını düşmana teslim etmemek için ölümü göze almış aziz ecdadımızın kahramanlık mücadelesidir. Çanakkale zaferi, bir milletin inancının ve cesaretinin büyük destanıdır.

Çanakkale’de düşman Türk askerindeki vatan sevgisini hesaba katmadı. Çanakkale'de ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen var olacaktır. Millet olarak yokluklar içindeyken bile “Çanakkale Geçilmez” dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız.
        
Bu ülkenin Mehmetçiği tarihe sığmayacak kadar büyüktür. Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin aziz bir hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olacaktır.
          
Bu duygu ve düşünceler içinde Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.


Suat KINIKLIOĞLU
AK Parti Çankırı Milletvekili

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER