banner198

Kınıklıoğlu;Siyaset yapmak Futbol oynamaktan daha kolay!

Gençlik yıllarında Gençlerbirliği genç takımında futbol oynayan Suat Kınklıoğlu Çankırıdaki yoğun ziyaret temposuna öğle saatlerinde kısa bir ara verdi.

Kınıklıoğlu;Siyaset yapmak Futbol oynamaktan daha kolay!
banner145

Gençlik yıllarında Gençlerbirliği genç takımında futbol oynayan Suat Kınklıoğlu yoğun ziyaret temposuna öğle saatlerinde kısa bir ara verdi.

Çankırı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü 100.Yıl Yetiştirme Yurdu ve Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencileriyle birlikte halı saha maçında bir araya gelen vekil, yoğun geçen siyaset maratonun stresini halı sahanın çimlerine atmış  oldu.

Maçın orta hakemliğini SHÇEK spor antrenörü Ali Pehlivan yaparken ilk yarı POMEM formasıyla top koşturan Kınıklıoğlu, ikinci yarıda Yetiştirme Yurdu'nun beyaz renkli formasını giyerek maçı tamamladı. Maç süresince bir topa eliyle ceza alanında dokunan Kınıklıoğlu, penaltı yaptırarak takımının gol yemesine neden oldu. Daha sonra yaptığı hatayı telafi ederek takımının bir penaltısını gole çevirmesini bildi.

Zevkli ve çekişmeli geçen müsabaka sonunda Kınıklıoğlu’nun da yer aldığı Yetiştirme Yurdu Takımı, POMEM öğrencilerini 3-2 yendi. Kendisine “Siyaset sahnesinde koşturmak mı çok zor, yoksa sahada ter dökmek mi?” diye yönelttiğimiz soruya, “Siyaset yapmak daha kolay. Açıkçası şu fazla kilolarım olmasa ve yirmi yıl öncesine dönebilsek ben onlara futbol oynamak nasılmış gösterirdim!” demeden edemedi.

Maç sonunda futbolculara günün anısına Türk bayrağı ve TBMM armasının yer aldığı formalar hediye edildi. Ayda bir defa bu şekilde maçlara katılmak istediğini söyleyen Kınıklıoğlu, ziyaret maratonuna kaldığı yerden devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER