banner198

KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

TTNET LE GELECEĞİNİ NETLEŞTİR projesi kapsamındaki gelişim semineri Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ
banner145

TTNET ve PDA Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen ve Karatekin Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından organizasyonu yapılan TTNET’LE GELECEĞİNİ NETLEŞTİR projesi kapsamındaki gelişim semineri Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

İki oturumda toplam dört sunumun yer aldığı seminerin ilk konuşmacısı olan serbest girişimci Ali Servet Eyüboğlu Türkiye’de ve dünyada internet kullanımı ve internet üzerindeki uygulamalar hakkında bilgi verdi.

 

İkinci sunumu yapan PDA Danışmanlık Eğitimcisi Canten Kaya ise hayatta başarılı olma yolları hakkında bilgi vererek başarı hikâyelerinden örnekler verdi.

 

Seminerin ikinci oturumunun ilk sunumunu ELT Yurtdışı Eğitim Hizmetleri Eğitim Koordinatörü Yasemin Karaçay da öğrencilere yurtdışı eğitim olanakları ile work and travel gibi organizasyonlar hakkında bilgi verdi.

 

Seminerin son oturumunda söz alan PDA Danışmanlık Genel Koordinatörü Abdulkadir Özbek ise ikna yöntemleri, imaj ve beden dili üzerinde durdu.

 

Seminerin sonunda katılımcıların Facebook ve cep telefonu için verdikleri uygulama ve oyun önerileri arasında yapılan “Bir Önerim Var” yarışmasının sonuçları açıklanarak bir kişiye Booklet ile dört kişiye A Milli Futbol Takımı forması hediye edildi. Dereceye girenlere hediyelerini Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş verdi.

 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programa katılanlara katılım belgeleri program sonunda verildi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER