banner198

Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal:

Kızılırmak Belediyesi tarafından uygulanan halk gününde vatandaşlar, belediye hizmetleri ile birlikte yeni taleplerini başkana iletme şansı buldular.

Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal:
banner145

Kızılırmak Belediye Başkanlığı koltuğuna 29 Mart 2009’da yapılan seçimler sonucu oturan Bayar Soysal, seçim öncesi vatandaşa verdiği taahhütlerini teker teker yerine getirmeye başladı.

Bayar Soysal ’ın son icraati “halk günü”! Başkan Soysal üç ayda bir periyodik olarak gerçekleştirilecek “halk günleri”nin ilkini dün gerçekleştirdi.

Toplantıya başta Belediye Başkanı Bayar Soysal ile birlikte belediyedeki sorumlu müdürler ve Kızılırmaklılar katıldı.

Vatandaşlara geçmiş üç ayın icraatleriyle ilgili bilgiler veren Bayar Soysal, vatandaşın yerel hizmetlerle ilgili şikayet ve taleplerini de ilgili müdürlerle birlikte yerine getirilmesi konusunda notlarını aldı.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Başkan Soysal “Göreve geldiğim günden bu yana ilçenin birikmiş sorunlarını çözme konusunda yoğun gayretler gösteriyoruz. Öncelikli olarak bazı cadde ve sokaklarımızda yapılması gereken acil çalışmaları gerçekleştirdik. Bugünlerde bordür ve caddelerimizin düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Belediye olarak büz ve kilit parke imalatını başlattık. İhtiyacımız olan malzemeyi üreterek belediye bütçesine de katkı sağlıyoruz.” dedi.

Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal çalışmalarıyla ilgili olarak devamla şunları söyledi:

“Önümüzdeki günlerde belediye olarak tahıl pazarı oluşturacağız. Üreticinin çok daha rahat ortamlarda ürününü satmasını sağlama yönünde gerçekleştireceğimiz bu çalışma ile bölge insanımızın gelir seviyesini de artıracağımızı düşünüyorum. Bununla birlikte hazırladığımız yeni projelerle ilgili olarak kaynak teminini de gerçekleştirerek belediyenin icraatlerini artırma gayretindeyiz. Hiçbir zaman olumsuzlukları şikayet olarak dile getirme düşüncesinde olmadım. Bütün hedefim Kızılırmak’ta yaşayan hemşerilerimin yılların birikmiş sorunlarından bir an önce sıyrılarak özlenen düzeyde yaşam standardlarına kavuşmasıdır. Çalışmalarımızın tek hedefi budur. Kızılırmaklı da hizmetin en iyisine layıktır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER