banner198

Köpeğe çarpmayım derken

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen kazada anayolda önüne çıkan köpeğe çarpmak istemeyen sürücü kaza yaptı. Bir kişi öldü iki kişide yaralandı.

Köpeğe çarpmayım derken
banner145
Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anayolda önüne çıkan köpeğe çarpmak istemeyen sürücü kaza yaptı. Bir kişi öldü iki kişide yaralandı.


Kaza sırasında parmağı kopan ve kolunda ciddi yaralanma bulunan Ömer Afkan’ın kolunu kurtarmak ve kopan parmağını yerine dikmek için zamana karşı bir yarış başlatıldı.


Olay akşam 17.00 sularında meydana geldi. Ilgaz istikametinden Kurşunlu istikametine seyir halinde ilerleyen otomobil sürücüsü Ali Afkan’ın önüne köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için direksiyon kıran sürücü, araç hâkimiyetini yitirerek kaza yaptı. Meydana gelen trafik kazasında araçta bulunan Eldivan Nüfusuna kayıtlı emekli Deniz Astsubay Mehmet Ergün hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Ali Afkan ve ağabeyi Ömer Afkan yaralandı.


Parmak koptu hastanelerde yer bulunamadı!

Kaza sonrası parmağı kopan ve kolu parçalanan Ömer Afkan’ın dolaşım sistemini sağlamak ve kolunu kesilmekten kurtarabilmek için zamana karşı yarış bir başlatıldı. Ambulansla Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan Afkan için aynı anda ortopedi, mikro cerrahi ve el cerrahisinin bulunduğu bir hastane arandı. Yapılan aramalarda üniversite hastaneleri yer doluluğu nedeni ile yaralıyı kabul etmedi.


Saatlerin hızla ilerlemesi, havanın kararması ve hastaya müdahale edebilecek hastanelerde yer bulunamaması üzerine hava ambulansı da çağırılamadı. Akşam saatlerinde Özel 100. Yıl Hastanesinden olumlu yanıt alınması üzerine Ömer Afkan karayolu ile Ankara’ya nakledildi.


Zaman karşı sürdürülen yarışta hastane yönetimi tarafından Afkan’ın kolunun kurtulup kurtulamayacağı hakkında her hangi bir açıklamada bulunulmadı.   

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nasuhi Tugyan
Nasuhi Tugyan - 10 yıl Önce

Ikisi de.meslek arkadasim.bu kadar hayat ucuzmu.35 yil devlete izmet edenler vatan icin.ugrasan adamlarin bu kadarmi degerleri var.bir.acil muayene hasta hane bulunamabis.kanunlar cikardilar.hastahaneler bu kadarmi aciz durumlara kalmış. Emekli astsubaylar ikiside.emek verenler.hastahane.hastahane.dolasmislar.acil olduklari halde.okuduk üzüldüm. Vefat eden.memet ergul allahtan rahmet diler.mekâni cennet olsun.kalan ailesine sabir ve metanet .diler.baş sağlığı dilerim.Diger hastahede yatan.emekli astsubay Ömer kafkana gecmis olsun.allahın izinile iyilesir sağlığı na kavusur.

SIRADAKİ HABER