banner198

Kursiyerler piknikte stres attı

YAMED – Belediye Başkanlığı işbirliğinde İŞKUR destekli olarak sürdürülen meslek edindirme kursları tüm hızıyla devam ediyor.

Kursiyerler piknikte stres attı
banner145

Yapılandırmacı Mesleki Eğitim Derneği ile Belediye Başkanlığı işbirliğinde ve Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün desteğiyle başlayan meslek edindirme kursları tüm hızıyla devam ederken kursiyerler Ramazan ayı öncesinde toplu piknik ile stres attılar.

Belediye Binasının 4. katında devam eden Hasta ve Yaşlı Bakıcılığı ile Çocuk Bakıcılığı kurslarına toplam 100 bayan katılıyor. Teorik uygulamanın yanı sıra pratik uygulamalarla meslek öğrenmeye çalışan kursiyerlerin talebi üzerine Yapılandırmacı Mesleki Eğitim Derneği ve Belediye Başkanlığı bir organizasyon yaparak kursiyerleri piknik için Yapraklı Göleti’ne götürdü. Çocukları ile birlikte piknik alanına giden kursiyerler, yoğun kurs programının arasında piknik yaparak yorgunluklarını ve streslerini attılar.

Yapraklı Göleti’nin çam ağaçları ile çevrili güzel atmosferinde gerçekleşen piknikte Belediye Başkanı İrfan Dinç’te piknikçi kursiyerleri yalnız bırakmadı. Kursiyerler de Belediye Başkanı İrfan Dinç’e kendilerine sağladıkları imkanlar nedeniyle teşekkür ettiler.

,

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER