banner198

Kurşunlu da üç ayrı kazada üç kişi öldü.

Çankırı nın Kurşunlu ilçesinde gün içerisinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü iki kişi de yaralandı.

Kurşunlu da üç ayrı kazada üç kişi öldü.
banner145

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde gün içerisinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü iki kişi’de yaralandı.

 

Samsun-İstanbul (D-100) Karayolu’nun Kurşunlu geçişinde yapımı devam eden duble yol çalışmalarına yağışlı havanın etkisi ile sürücülerin dikkatsizliği de eklenince kazalar kaçınılmaz oldu.

 

Köprü ayağına TIR çarptı. Büyük bir facianın eşiğinden dönüldü

 

İlk kaza Kurşunlu ilçe girişindeki üst geçitin köprü ayağına konteynır yüklü TIR’ın çarpmasıyla meydana geldi.

İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan Yunus Kutlu(33) yönetimindeki 34 BT 364 konteynır yüklü TIR, eski köprü ayağının önünde bulunan kasise düşerek kontrolden çıktı. 

Kontrolden çıkan TIR köprü ayağına çarptı ve yan devrilerek 200 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan TIR şoförü olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından önce Kurşunlu İlçe Hastanesine ardından da Çankırı Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza sırasında karşı yönden hiç bir araç gelmemesi büyük bir faciayı önledi.

Günün 2. kazası ise Dağtarla mevkiinde meydana geldi.  

 

Günün ikinci kaza haberi ise İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan Levent Göloğlu (35) yönetimindeki 25 LC 902 plakalı kamyon sürücüsü ile Dağtarla sapağından E-80 Karayoluna çıkmaya çalışan Çankırı İl Özel İdaresine ait Recep Tatlıpınar yönetimindeki 18 AK 495 plakalı hizmet aracına çarpışması sonucu meydana geldi.

 

Kazada;  25 LC 902 plakalı kamyon sürücüsü Levent Göloğlu (35) olay yerinde hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

 

Günün 3. kazası ise Çavundur mevkiinde meydana geldi.  

 

İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan Selahattin Henki (50) yönetimindeki 81 DC 099 plakalı Lada marka araç, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

 

Kazada; takla atarak tarlaya yuvarlanana araçta bulunan araç sürücüsü Selahattin Henki (50) ile yanında bulunan arkadaşı Ali Aslışen (54)hayatını kaybetti.

 

Kazada ölenlerin Kurşunlu Shell Akaryakıt İstasyonun lokanta kısmını işletenler olduğu edinilen bilgiler arasında yer almakta.

 

 

 
 
 
 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER