banner306
banner198

Lise kavşağı trafiğine köklü çözüm geliyor

Çankırı Şehir merkezinin en yoğun trafiğinin yaşandığı lise kavşağına üst geçitli çözüm geliyor.

Lise kavşağı trafiğine köklü çözüm geliyor
banner145
Çankırı Şehir merkezinin en yoğun trafiğinin yaşandığı kavşak nktası olan Lise ışıklara üst geçitli çözüm geliyor. Projede inşa çalışmasına çok yakında başlanacağı sinyali verildi.


TCDD tarafından hemzemin geçitlerin bulunduğu bölgelere, trafiği tehlikeye atmamak ve güvenli geçişin sağlanabilmesi için üst veya alt geçit yapılmasına ilişkin alınan karar gereği yapılacak olan üst geçitte yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.


Çankırı Lisesi ışıklar bölgesindeki üst geçidin inşaatına başlandığında meydana gelebilecek sorunların önüne geçmek için TCDD 2. Bölge Müdürü Mahmut Yetkin’in talebiyle gerçekleştirilen toplantıda, üst geçidin en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması için fikir birliğine varıldı.



Çankırı Valisi Mesut Köse başkanlığında yapılan toplantıya, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 2. Bölge Müdürü Mahmut Yetkin ile Türk Telekom İl Müdürlüğü, Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürlüğü, KARGAZ, DSİ 5. Bölge Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, 28. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı ve Müteahhit Firma temsilcileri katıldı.

 

TCDD tarafından ihalesi yapılarak Ocak ayında yer teslimi gerçekleştirilen üst geçidin inşaatına başlandıktan sonra 180 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 17:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmayil
İsmayil - 7 yıl Önce

ya arkadas bu nasıl bir kafadır, bu üst geçit ara yola değil de anayola yapılmalı diye bir Allahın kulu düşünmez mi, lise, ismet inönü, sağlık ocağı gibi yerlerin orada yükselen yol ile malca bir görüntü oluşacak ara yol yerine ana yola yapılsa tüm bunlar olmayacak ve çayın üstüne de genişletilmesi icap etse alan müsait olacak, ana yol genişce akıp gidecek...

Yapanlardan yaptiranlardan Allah razi olsun gercekten cok iyi olur
Yapanlardan yaptiranlardan Allah razi olsun gercekten cok iyi olur - 7 yıl Önce

Yapanlardan öncü olanlardan Allah razı olsun

Hayirli olsun
Hayirli olsun - 7 yıl Önce

Tren yolunu da pas gecmek icin ust gecidi oraya vermişlerdir ismail bey.hatta tahminimce tren yolu gecidinden araclarin gecmemesi icin pazar pazari hemzemin gecidinin kapanacigini yani o yolun iptal olacagini dusunuyorum.asiyan viyadugu de yapiliyor zaten

SIRADAKİ HABER

banner304