banner198

OĞLUM EVLENİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi yeni bir oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor

OĞLUM EVLENİYOR
banner145

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi yeni bir oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

15-21 Mayıs 2011 Gençlik Haftası Faaliyetleri kapsamında, Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi tarafından "Oğlum Evleniyor" adlı oyun sergilenecek. 2 perdelik müzikli komedi tarzındaki oyun Çankırı’da yine bir ilk olacak. Daha önceki oyunlarında, profesyonelleri aratmayan performanslar sergileyen ekibin, müzik ve dansla harmanladığı oyuna ilginin yoğun olacağı düşünülüyor.

20 ve 24 Mayıs 2011 tarihlerinde, 100. Yıl Kültür Merkezi’nde iki kez seyirciyle buluşacak oyuna davetiye ile girilebilecek. Davetiyeler, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu üst katında bulunan Gençlik Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebilir.

Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen tüm oyunlara, Çankırılı tiyatro severler tarafından çok yoğun bir ilgi gösterilmesi nedeniyle, salon kapasitesi yetersiz kalmakta ve salona gelen birçok kişi oyunu izleyemeden geri dönmekteydi. Davetiye sistemi sayesinde, önceki oyunlarda oluşan yoğunluğun azaltılarak; seyircilerin oyunu ayakta izlemesine ve salonda oluşan kargaşaya son verilmesi hedeflenmekte.

“ÜCRETSİZ DAVETİYELER GENÇLİK MERKEZİ’NDEN TEMİN EDİLEBİLİR.”

Yer:   100.Yıl Kültür Merkezi

Tarih: 20 Mayıs 2011 Cuma ve 24 Mayıs 2011 Salı

Saat:  19:30

Detaylı Bilgi İçin: www.cankiri-gm.gov.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER