banner198

Ortak Paydada Buluşmalıyız!

Ak Parti Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, İl Özel İdaresi ve Makas Fabrikasında çalışan işçilerle bir araya geldi.

Ortak Paydada Buluşmalıyız!
banner145

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret turlarını aralıksız sürdüren Ak Parti Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, İl Özel İdaresi ve Makas Fabrikasında çalışan işçilerle bir araya geldi.

Öğle sonu bir işyerini açılışına katılan Ak Partili adaylar yeni terminal binasında incelemelerde bulundu. Daha sonra bazı dernek ve sendikaları gezen heyet esnaf ziyaretinin ardından bu günkü seçim maratonunu tamamladı.

İlk olarak İl Özel İdaresi Ek Hizmet binasında yer alan müdürlüklerde çalışan personelle bir araya gelen İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, “yaptığınız yol ve alt yapı hizmetleriyle iktidarımızın yüzünü asıl ağartan sizlersiniz diyerek” işçilere teşekkür etti.

Tek amacımız iktidar nimetini Çankırı’ya taşımak!

Sözlerine uzun yol şoförlerinin kullandığı ‘Ömür biter ama yol bitmez’  tabirini kullanarak başlayan Ak parti Milletvekili adaylarından Hüseyin Filiz, Ak Parti’nin yaptığı duble yollarla milletin gönlüne taht kurmuş bir parti olduğunu ifade etti. Hüseyin Filiz, siyasilerin projeleriyle var ya da yok olacağını, muhalefetin ise proje yerine ancak laf üretebildiğini söyledi. Filiz,” Biz proje adamıyız. İki vekil adayı kardeşiniz olarak bir tek görevimiz var. Oda iktidarın nimetlerini Çankırı’ya taşımak” diye konuştu.

Çankırı takım ruhuyla oynamasını öğrenmeli!

Daha sonra işçilere hitap eden Ak Parti milletvekili adayı Avukat İdris Şahin, “8.5 yıllık iktidarımız döneminde sizin sayenizde alnımız ak bir şekilde dolaştık. Çankırı’da suyu olmayan yolu olmayan köy kalmadı. Ortaya çıkan bu eser sizin alın teriniz ve emeklerinizle meydan geldi”  dedi.

Takım ruhuyla oynayanların her daim kazanacağını vurgulayan İdris Şahin, “Çankırı takım ruhuyla oynamasını öğrenmeli. Çankırı’nın sorunlarının genelde ve yerelde ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Çankırı KÖYDES projesiyle hayatında görmediği hizmeti aldı. Bunun karşılığında vatandaşlarımız verdiği oylarla Ak partiyi iki defa iktidara taşıdı” şeklinde konuştu.

 Ak Partiyle üçüncü defa iktidara yürüdüklerini belirten Şahin, “Başbakanımız sizin özünüz olan iki kardeşinizi aday gösterdi. Sizlerde oylarınızla bizleri destekleyerek Çankırı’yı Ak Partiye en çok oy veren iller arasına getirin“ diye konuştu.

Eski bakan ve vali Nevzat Ayaz’ın milletvekilliği döneminde hafta da bir gününü vatandaşlarla görüşmeye ayırdığını söyleyen bir işçinin, “Sizde vekil olduğunuzda vatandaşa görüşme günleri belirleyecekmisiniz?” sorusunu yanıtlayan Şahin, “Haftalık yada Aylık değil sizlere her gün kapımız açık. Cep telefon numaram on beş yıldır aynı. Her zaman olduğu gibi herkes rahatlıkla bana ulaşabilir. Herkes villasını Ayvalık, Didim gibi yerlere yaparken ben villamı deve yoluna yaptım” farkını ortaya koydu.  

Daha sonra Makas fabrikasındaki işçileri atölyeleri başında ziyaret eden Şahin ve Filiz, Demir-Yol-İş Sendikasına bağlı işçilerle bir araya gelerek kendilerine destek vermelerini istedi. Yüksek ateş altında çalışan işçilerinin emeklerinin ödenemeyeceğini söyleyen Şahin, “burada her siyasi parti düşüncesini benimseyen insan olsa da, Çankırı ortak paydasında buluşmalıyız” dedi.

Ziyaret turuna Cuma namazı molası veren Ak Parti heyeti öğle sonunda Dostlar AŞ.’nin eski Şoförler ve Otomobilciler Odasının bulunduğu binadaki ikinci zücaciye dükkanın açılışına katıldılar.

Açılışın ardından yeni Terminal binasına geçen İdris Şahin, Hüseyin Filiz ve İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’na, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından terminal binasının bölümlerini gezdirildi.

Öğleden sonrayı Kızılırmaklılar Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Hizmet İş Sendikası, Balıbağ Köyü Derneği, Tuzlu Köyü Derneğine ayırdılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER