banner198

Oynanan güzel futbolu skora yansıtmak istiyoruz.

Kırşehir Ahi Stadında saat 13.30 da başlayacak olan karşılaşmanın kadrosunda, abisini kalp krizi sonucu kaybeden Muğdat yok.

Oynanan güzel futbolu skora yansıtmak istiyoruz.
banner145

Bugün Kırşehir Ahi Stadında saat 13.30’da oynanacak olan Kırşehirspor – Çankırı Belediyespor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

 

Maçın orta hakemi Ankara bölgesinden Eser Birinci. Yardımcıları ise Konya bölgesinden bayan hakem Emine Koçak ve Ankara bölgesinden Onur Albayrak. Maçın 4’üncü hakemi Bolu bölgesinden Levent Görün.

 

Takımımız dün Kırşehir’e gelerek maç saatini bekleyen takımımız, son haftalarda aldığı talihsiz yenilgileri taraftarına unutturma düşüncesinde.

 

İYİ FUTBOLUMUZU SKORA YANSITMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ!

Dün Kırşehir’e gelen ve otele yerleşen takımımızda Ali İşleyen ve Hüseyin kart cezalısı olarak bulunmuyorlar. Bunun yanı sıra Cuma sabahı 30 yaşındaki abisini kalp krizi sonucu kaybeden Muğdat, kamptan izinli olarak ayrıldı ve bugünkü maç kadrosunda yok.

 

Ligin başladığı ilk haftadan itibaren böylesi bir eksikliğin yaşandığı haftaya giren takımın teknik patronu M. Fahir Genç gazetemize yaptığı açıklamada “Sahada oynadığımız güzel futbolu skora yansıtma düşüncesindeyiz. Hasta ve kart cezalısı oyuncularımızın yanı sıra Muğdat da özel nedeni sebebiyle kadroda yer alamıyor. Bütün bunlara karşın sahaya çıkarak taraftarımızı mutlu edecek bir skorla Çankırı’ya dönmek istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımın da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inancım sonsuz. Rakibimizin maça nasıl baktığı önemli değil. Biz sahada güzel futbol oynamaya devam edeceğiz. Ve son haftalarda aldığımız talihsiz yenilgileri de bu hafta sonlandıracağız.” dedi.

 

KIRŞEHİRSPOR MAÇA 6 PUAN GÖZÜYLE BAKIYOR!
Öte yandan bugünkü karşılaşmada rakibimiz Kırşehirspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, oynanacak olan maçtan galip ayrılarak, geçen hafta deplasmanda aldıkları galibiyetin devamını getirmek istediklerini belirtti. Tarık Yurttaş “Artık iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Ligde maçlar her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Zorlu geçecek Çankırı Belediyespor maçı bizim için hayati derecede önemli ve 6 puanlık bir maç olacak. Ben futbolcularıma güveniyorum. Bugün kendi sahamızda Çankırı Belediyespor’u yeneceğiz ve gücümüzü göstereceğiz” diye konuştu. Kulüp yönetiminin bugünkü maç bitimi ile birlikte kongreye gideceği ve yeni yönetimin belirleneceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER