banner198

Özdemir'e iade-i itibar gibi atama!

Orhan Özdemir KOM Daire Başkanlığına getirildi.

Özdemir'e iade-i itibar gibi atama!
banner145
Orhan Özdemir KOM Daire Başkanlığına getirildi.

 

Bir dönem Kayseri ve Ankara Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve hakkında ortaya atılan iddia ve düzenlenen komplolar nedeni ile görevden el çektirilerek cezaevine konulan Özdemir’e iadei itibar gibi atama gerçekleştirildi.

 

Yapraklılı hemşerimiz Orhan Özdemir, Hacı Yusuf Karababa’nın yerine Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığına getirildi. 


Bilindiği üzere Orhan Özdemir, Ak Parti Yapraklı İl Genel Meclis üyesi Mahir Özdemir'in kardeşi.

Orhan Özdemir kimdir?

1957 Yılında Çankırı ili Yapraklı ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1975 yılında Polis Koleji, 1978 yılında Polis Akademisi'nden mezun olarak Eskişehir ilinde göreve başladı. 1981 yılında Antalya ilinde askerlik görevini ifa ettikten sonra, sırasıyla Akşehir, Malatya, Elazığ ve Ankara Emniyet Müdürlüklerinde görev yaptı. 1997-2001 yılları arası Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2001 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. 2001-2002 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü kadrosunda Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı.

 

Kayseri Emniyet Müdürü Orhan ÖZDEMİR ABD ve İngiltere'de çeşitli branşlarda kurslar görmüş olup, çeşitli ülkelerde uzmanlık seminerlerine katılmıştır.

 

10.12.2003 tarihli İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Orhan ÖZDEMİR, 2009 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına atanan Özdemir orta derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve üç çocuk babasıdır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüsnü
Hüsnü - 10 yıl Önce

her 2 durumda da mevcut iktidar başta. nedir bu med cezirin alameti?

SIRADAKİ HABER