banner306
banner198

Petekten depremzede öğrencillere ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Kurşunlu Y.İ.B.O da incelemelerde bulundu.

Petekten depremzede öğrencillere ziyaret
banner145

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Kurşunlu Y.İ.B.O’da incelemelerde bulundu.

İlk olarak Atkaracalar İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’in buradaki incelemelerine Atkaracalar Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkanı Rıfat Altuntop ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ekiz eşlik etti.

 

Yaşar Petek daha sonra Kurşunlu İlçesine geçerek, Kurşunlu Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aka ile birlikte Kurşunlu Yatılı İlköğretim Bölge okulunda incelemelerde bulundu.

Van’dan gelen depremzede öğrencilerle bir süre görüşerek, okuldan memnun olup olmadıklarını soran Petek, öğrencilerin memnuniyeti karşısında İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aka ve okul yönetimine gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan ile birlikte okulun diğer bölümlerini gezerek görülen küçük eksikliklerin giderilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul İdarecilerine gerekli talimatları verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aka, depremzede öğrenciler için okul bünyesinde kurslar açılacağını ve hızlandırılmış program uygulanacağını ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile psikolojik destek sağlanacağını söyledi.

Kurşunlu Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek daha sonra okulda ki incelemelerini tamamlayarak ayrıldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304