banner306
banner198

PİKNİKTE BULUŞTULAR

Türk Büro-Sen heyeti Yetiştirme Yurdu çocukları ile piknikte buluştu.

PİKNİKTE BULUŞTULAR
banner145

Türk Büro-Sen Genel Merkezi ve Ankara 7 Nolu şube ve Çankırı Şubesinin birlikte düzenlediği etkinlikte Eldivan Yetiştirme Yurdu çocukları ile piknikte buluştu.

 

Çankırı’nın misafirperverliğiyle karşılanan heyet, çocuklarla yapılan etkinliklerde duygu dolu anlar yaşadı.

 

Genel Başkan burada yapmış olduğu konuşmada; “Öncelikle çocuk yuvası müdürümüze ve kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, Ankara 7 No’lu Şubemize, Çankırı Şube ve teşkilatımızı ve kadın komisyonundan buraya katılan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün burada güzel bir gün geçirdik. Buradaki çocuklarımızla ekmeğimizi paylaştık. Bu tür sosyal aktivitelerin tüm sivil toplum kuruluşları tarafından sıklıkla yapılmasını temenni ediyoruz.”dedi.

 

 

 

Yurt müdürü ile çocukların sorunları ve bu sendikamızın bu konuda ne yapabileceği konusunda istişarede bulunuldu.

 

Piknik, şölen havasında başlayıp şölen havasında tamamlandı. Başkan Yokuş, “Katkılarından dolayı kaymakamımıza, yurt müdürümüze ve sendikamızın Çankırı’daki temsilcilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Gerçekleştirilen etkinlikte Genel Başkan Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcısı Nejla Öksüz’ün, Ankara 7 No’lu Şube Başkanı Kadir Polat, Şube Yöneticileri Mehmet Köse, Kubilay Gökçen ve Kadın Komisyonu üyeleri ile birlikte, Çankırı Şube Başkan Yardımcıları Ali Aşıkoğlu, Erol Demir, Murat Oruç, Türk Eğitim Şube Başkanı Nuh Yalçın, Türk Ulaşım Şube Başkanı Bülent Özdemir, Ankara Şube kadın komisyonu yöneticileri ve kadın komisyonu başkanlarının da katıldığı etkinlikte, İlçe Kaymakamı Harun Polat, Yurt Müdürü Alim Çaycı, İl sosyal Hizmetler Müdür yardımcısı Abdülkadir Sucu da bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304