banner198

Ramazan Ayı mesajları

On bir ayın sultanı olan Ramazan Ayı'nın başlaması sebebiyle yayınlanan mesajlar

Ramazan Ayı mesajları
banner145

MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN FİLİZ’İN RAMAZAN MESAJI

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş ayı olarak müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ramazan ayı gündüzleri oruçla, akşamları iftarlarıyla, geceleri teravih namazları, Kur' an tilaveti, verilen fitre ve zekat’ları ile geçireceğimiz, ömürlerimizin en verimli mevsimidir. Dünya ve ahiret mutluluğumuzun temini için gönderilen son İlahi kelam Kur'an-ı Kerim bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Bin aydan hayırlı olan Kadir gecesi bu ayın içerisindedir.

Sevgili Peygamberimiz faziletine inanarak sevabını ALLAH’dan umarak bu ayda oruç tutanların ve teravih namazı kılanların günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir.


Bu ayın faziletinden istifade edebilmek için şuana kadar olan kötü alışkanlıklarımız var ise onları terk etmeli, hatalarımıza ve günahlarımıza tevbe etmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozacak her türlü davranıştan uzak kalmalıyız. Fakir ve fukarayı yardımlarımızla sevindirmeliyiz. Birbirimizi, yakınlarımızı ziyaret ve tebriklerimizle Ramazan-ı Şerifi kutlamalıyız.


Bu duygu ve düşüncelerle Çankırı’lı hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerifi’ni tebrik ediyor, ülkemizin, İslâm âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tevbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını, Ramazan Bayramına hep birlikte sağlık mutluluk ve huzur içinde kavuşmamızı Yüce ALLAH'tan niyaz ederim. Ramazan-ı Şerifimiz Mübarek Olsun

Milletvekili Av. İdris Şahin’in Ramazan Ayı Mesajı:

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı AF, MAĞFİRET VE BEREKET AYI OLAN, 'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur' diye müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayı, tutulan oruçları, akşamları bir araya gelinip yapılan iftarlarıyla, verilen fitre ve zekâtlarıyla diğer aylardan ayrılan bir aydır.

Bu ayda yapılan ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir.

Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli hemşehrilerimin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere TÜM HALKIMIZIN RAMAZAN AYINI TEBRİK EDİYOR selam ve saygılarımı sunuyorum.”

SAADET PTİSİ İL BAŞKANI ÖMER UZUN’UN RAMAZAN MESAJI

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan bu mübarek aya kavuşmanın bahtiyarlığı içindeyiz. Ramazan, yardımlaşmanın, paylaşmanın, bizi biz yapan ortak değerlerde buluşmanın adıdır. Bu manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Dilerim; bu mübarek ayda yapacağımız ibadet ve çalışmalar, bir an evvel İslam birliğinin kurulmasına vesile olsun. Cenab-ı Hak'tan bizlere; gücün değil hakkın hakim olduğu yeni bir dünyanın kurulması için şuurlanma ve çalışma gücü versin. Bu temenni ile aziz milletimizin mübarek Ramazanını bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, İslam aleminin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.

TÜRKAV Şube Başkanı İsa Bölükbaşı’nın Ramazan mesajı

Bilindiği üzere dinimizin direği kutsal kitabımız KUR’AN-I KERİM’in yeryüzüne indirildiği ve Mübarek Kadir gecesinin içersinde bulunduğu Ramazan-ı Şerif’i yeniden idrak etmekteyiz.

Cenabı Allah’a verdiği nimetlerden ve bizleri yeniden bu şerefli ay ile buluşturduğu için ne kadar şükretsek azdır. Ramazan ayında mazeretsiz olan bütün Müslümanların oruç tutması dinimizce farz kılınmış ve Tirmizi’den nakledildiği üzere Peygamber efendimiz (S.A.V.) “Özürsüz, Ramazanda bir gün oruç tutmayan, bunun yerine bütün yıl oruç tutsa; Ramazandaki o bir günkü sevaba kavuşamaz” buyurmuştur.

Çankırı TÜRKAV olarak; Ramazan ayının faziletinin, bereketinin, sabrının tüm insanlığın üzerine olmasını dilerken,

Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, ezanımızın, bayrağımızın, dinimizin, dilimizin ilelebet payidar olmasına, Türk-İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını cenabı-ı Allahtan niyaz ederim.

ÇANKIRI ÖZEL KARATEKİN HASTANESİ RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI

İslam alemi olarak ayların en hayırlısı Ramazan’a erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan’ın İslam alemine barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, milletimizin ve bütün Müslümanların Mübarek Ramazan ayını kutlar, ramazan coşkusunun birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini yüce Allah(c.c)’tan niyaz ederiz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER