banner198

Saçaklılar 2. Ilgaz Yıldıztepe Kış etkinliğinde buluştu

Saçaklılar 2. Ilgaz Yıldız Tepe Kış Etkinliğinde buluştu

Saçaklılar 2. Ilgaz Yıldıztepe Kış etkinliğinde buluştu
banner145

Saçaklılar bu yıl 2. si düzenlenen Ilgaz Yıldız Tepe Kış Etkiliğinde buluştu.

 

Ankara da yaşayan saçaklıların karı fırsata çevirerek dayanışmanın, kaynaşmanın artması, hafta sonunu zevkli ve nezih bir ortamda geçirmek için Ilgaz’a 2 günlük gezi düzenlendi.

 

Cumartesi sabah Ankara da toplanan 60 kişilik grup Ilgaza doğru hareket etti. Otele yerleştikten sonra  Öğle yemeğinde buluşan grup karda mangal yaptı. Grup mangal keyfinden sonra akşama kadar karın keyfini çıkardı.

Albüm çalışması yapan Muhammet Sevim'in sazıyla sözüyle katıldığı akşam programı gece geç saatlerde sona erdi. Pazar günü sabah kahvaltıdan sonra eğlenceye kaldığı yerden devam edildi. Kanal A’nın “Gezelim Tozalım” Program sunucusu Gaffur Uzuner Saçak'lılarla röportaj yaptı. (Program 3 hafta sonra kanal A da yayınlanacaktır.)


Organizasyon sorumluluğunu üstlenen Uğur Gündoğdu "Saçaklıların birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek için düzenlemiş olduğumuz faaliyetlere maddi manevi destek veren, katılan herkese çok teşekkür ederiz, bundan sonrada bu tarz faaliyetlerimizde kontenjan koymadan katılımcı sayısını artırarak devam ettireceğiz" dedi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER