banner198

Sağlık-Sen Çankırı Şubesinin 2.Olağan Genel Kurulu

Sağlık Sen Çankırı Şubesinin 2.Olağan Genel Kurulu, 120 delegenin katılımı ile gerçekleşti.

Sağlık-Sen Çankırı Şubesinin 2.Olağan Genel Kurulu
banner145

Sağlık-Sen Çankırı Şubesinin 2.Olağan Genel Kurulu, 120 delegenin katılımı ile gerçekleşti.

 

Sağlık-Sen Çankırı Şubesinin 2.Olağan Genel Kurulu, 24 Ekim Pazar günü Saat 13.00’de Uzay Düğün Salonu’nda delegelerin katılımıyla gerçekleşti.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına Adem Sadal, Katip Üyeliklere Murat Çaykara ve Mehmet Öz çoğunluğun kabul oyuyla seçildi.

 

Şube Başkanı Murat Saray Sağlık- Sen’in kısa bir zamanda dinamizme kavuştuğunu belirterek, “oynanan oyunlar, camiamıza yöneltilen mesnetsiz iddia ve beyanatlar asla bizleri yıldırmamış, bilakis mücadelemizi kamçılayan bir etken olmuş, çalışmalarımıza daha da bir hız katarak Sağlık-Sen’i bugünkü birlik, beraberlik, sağduyu ortamına ve başarıya taşımıştır” dedi.

 

Sendikal anlayışı sağlam temellere dayandırmanın vermiş olduğu öz güveni yeni döneme yansıtacaklarını ifade eden Murat Saray, “Dinamik yönetim kurulumuz ile Çankırı’da sendikacılık anlayışında önemli adımlar atacağız. Büyük bir atılım ve büyüme içinde olacağımızı herkes görecek. Türkiye geneli sahip olunan Yetki Tacını Çankırı nezrinde de Allah’ın izniyle Sağlık-Sen’e bu dönem hediye edeceğiz” dedi.

 

Amaçlarının bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Saray,” Yönetimimdeki arkadaşlarımla beraber sağlık sektöründe yaşanan sorunlara yeni açılımlar ve etkin çözüm önerileri getireceğimize yürekten inanıyorum. Gücünü haktan ve halktan alan sendikamız, konfederasyonumuz memur sen ile birlikte, Türkiye'de önemli bir boşluğu dolduruyoruz. Biz tarihsel bir misyonun varisleri olarak hakkı temsil etme iddiasıyla ve azmiyle mücadele veriyoruz. “ ifadelerini kullandı.

 

Şube Başkanı Murat Saray’ın açılış konuşmasının ardından faaliyet, denetleme kurulu raporu ve mali rapor okunarak ibra edildi.

 

104 delegenin oy kullandığı seçimlerde Murat Saray ve arkadaşları 104 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden göreve seçildiler.

 

Kongreye Çankırı AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin, Memur-Sen İl Temsilcisi Turgut Ünal, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz, Kastamonu, Sinop, Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanları, Memur Sen’e bağlı sendikaların İl temsilcileri ve Sağlık çalışanları katıldı.

 

Seçim sonucu ve Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

 

SEÇİM SONUCU:

Kullanılan oy sayısı:104

Geçerli oy sayısı: 104

 

ASİL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Murat SARAY, Cafer GENÇTÜRK, Tuğrul NAMLI, Ferhat KARABASMAZ, Tuncay ARIK, Türker ŞAHİN ve Ramazan AÇIKGÖZ

 

ÜST KURUL DELEGELERİ: Murat SARAY ve Ramazan AÇIKGÖZ

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER