banner198

Sinerjiyi Harekete Geçireceğiz

Çankırı da Milli Görüşün önde gelen isimleri istişare toplantısında bir araya geldi

Sinerjiyi Harekete Geçireceğiz
banner145

Saadet Partisi’nin 17 Ekim tarihinde yapılan kongresi sonrası Genel Başkanlığa Pro.f Dr. Necmettin Erbakan’ın seçilmesinin ardından Çankırı’da Milli Görüşün önde gelen isimleri Cumartesi akşamı istişare toplantısında bir araya geldi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun başkanlığında toplanan heyet yeni dönemde çizilecek yol haritası hakkında durum değerlendirmesinde bulunarak seçim çalışmalarıyla ilgili yapılacak hazırlıkları masaya yatırdı.

17 Ekim tarihinde yapılan Genel Kongre sonrası Genel Başkanlığa Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın seçilmesinin ardından teşkilatlardaki heyecan ve sinerjinin kendilerinin oldukça sevindirdiğini söyleyen İl Başkanı Ömer Uzun, bu sinerjiyi harekete geçirmek için ne yapılması gerektiğini konuştuklarını ifade etti. Çankırı’da Milli Görüş’e gönül vermiş kanaat önderlerini uzun bir aranın ardından Çankırı’da topladıklarını söyleyen Uzun, "Yaşadığımız sıkıntılı süreç, bizim ve köşesine çekilen bir çok Milli Görüşçü arkadaşımızın silkinmesine vesile oldu. Şuurlandık, Çelikleştik, Geliyoruz Elhamdülillah!" diye konuştu. 

Toplantı sonrası istifalarla boşalan teşkilat birim başkanlıklarına atama yapıldı.  Parti İl Müfettişliğine Ahmet Nazif Gerçek, İl Hanım Kolları Başkanlığına Fatma Gündoğmuş, Merkez İlçe Başkanlığına Avukat Muhammed Rüştü Ay ve İl Sorumluluğuna Mustafa Çulha getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER