banner198

Estetik Bir Sokağa Kavuştuk

Necip Fazıl Kısakürek Sokakta, devam eden çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Estetik Bir Sokağa Kavuştuk
banner145

Necip Fazıl Kısakürek Sokakta, devam eden çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

 

Çankırı’nın hem ticari hem de yaya trafiği açısından en yoğun olduğu merkezlerin başında gelen, Necip Fazıl Kısakürek sokakta, aylardır devam eden çevre düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

 

Işıklandırma direkleri ve havuzlardaki fıskiyelerin takılmasıyla estetik yapıya kavuşan Necip Fazıl Kısakürek sokakta, havanın kararmasıyla birlikte sokak ayrı bir renk cümbüşüne büründü.

 

Valilik önünden Belediye İş Merkezi bitimine kadar olan bölüm, dün akşam saatlerindeki çalışmaların ardından ilk kez ışıkları yakılarak görücüye çıktı. Işıklandırma direkleri ve havuzlardaki fıskiyelerin takılmasıyla otantik bir sokakta yürüme rahatlığının keyfini çıkartan vatandaşlar, gece geç saatlere kadar sokakta yürüdü.

 

Son yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Vali Şemsettin Uzun’da Sokağı baştan sona gezenler arasındaydı. Çevredeki esnaf ve halkla sohbet eden Belediye Başkanı İrfan Dinç’e, vatandaşlar teşekkürlerini iletti.

 

Çankırı halkının herşeyin en iyisini hak ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Başta Park Sokak olmak üzere, çalışmalarımız farklı bir perspektifte devam edecektir. Yaptıklarımızla, yapacaklarımızla, potansiyelimizle, başarılarımızla turizm alanında Çankırı’nın adını ülke genelinde duyuracağız. Bu sokak Çankırı halkı için gerçekten göz kamaştırıcı ve etkileyici bir sokak olacak. Bizler vizyonu daha geniş bir Çankırı için standartların üstünde işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER