banner198

Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin spordaki başarısı

Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri çeşitli alanlarda başarı sağladılar.

Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin spordaki başarısı
banner145

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSFED) tarafından Mersin’de düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri çeşitli alanlarda başarı sağlayarak ilçelerine madalyayla döndüler.

Şampiyonadan dönen sporcular, kafile Başkanı M.Emin Türk ve Antrenör Abdullah Abacı ile birlikte ilçe Kaymakamı Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Ali Yılmaz sporcuları tebrik ederek “bundan sonra da başarılarınızın devamını diliyorum, bu türden sportif faaliyetler ve bu alanda kazanılan başarılar öncelikle sizlerin özverisi ile oldu. Bu başarınız ruhsal ve bedensel gelişiminize ve ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Bu vesileyle hepinizi bir kez daha kutluyorum” dedi.

100 metre bayanlarda Kübra Çorak Bronz, 200 metre bayanlarda Sinem Çorak Gümüş, 200 metre erkeklerde Sinan Çorak gümüş madalya kazandılar. Gülle atmada ise Sinan Çorak altın madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER