banner198

Şahin ve Filiz, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’la görüştü

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçı ziyaret etti.

Şahin ve Filiz, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’la görüştü
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bakanlık bünyesinde Çankırı’ya yapılması gereken Gençlik Merkezi ve Hizmet Binası, Çankırı Merkez’de yapılması planlanan 1500 kişilik kapalı spor salonu ile Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünce yapımı gerçekleştirilecek, 1000 kişilik yurt binası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bakan Suat Kılıç’la yapılan görüşme öncesi Kredi Yurtlar Genel Müdür Hasan Albayrak’la da yurdun ihale süreci hakkında bilgi alındı.

Yapılan görüşmeler sonucunda Çankırı Merkez Üniversite Kampüs alanı içerisinde 1000 öğrencinin istihdam edileceği bir ve üç kişilik odalardan oluşacak yurt binası inşaatına kırk gün içinde başlanılacak.

 

Başlangıç tarihinden itibaren bir yıl içerisinde bitirilecek olan yurt ihalesini 27.06.2011 tarihinde yapıldığı ve 18.500.000 TL ihale bedeli ile ihalenin gerçekleştiği bildirilmiştir.

 

Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, yaptıkları ortak yazılı açıklamada: Tamamen Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün kontrolünde gerçekleşecek olan yurdun Çankırı da öğrenim görecek yüksek tahsil gençliğine hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ayrıca Merkez ilçede Gençlik Merkezi ve Hizmet Binası ihalesi 10.08.2011 tarihinde 1.823.653.000 TL bedelle ihalesi yapılmış olup önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılarak inşaata başlanılacaktır. Yine Kapalı Spor Salonu ile ilgili çalışma yatırım programına alınmak suretiyle gerçekleştirilecektir.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER