banner198

Şahinden Memur-sen e ziyaret

Milletvekili İdris Şahin, Memur sen İl temsilciliğini ziyaret etti.

Şahinden Memur-sen e ziyaret
banner145

Milletvekili İdris Şahin, Merkez İlçe başkanı Hüseyin Boz ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  Memur sen İl temsilciliği’ne ziyarette bulundu.

 

Memur sen İl temsilcisi Ali Solak; Milletvekili İdris Şahin ve AK Parti yönetim kurulu üyelerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduklarını Çankırı Milletvekillerine ihtiyaç duydukları zaman ulaşabildiklerini söyledi. Memur sen olarak Anayasa konusunda Türkiye geneli anket yaptıklarını, anket sonucunu kamuoyuna açıkladıklarını belirterek, anayasa çalışmalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi. Memurlar için önemli bir konu olan toplu sözleşme yasasının bir an önce çıkarılması isteyerek memura yapılacak zammın mağduriyet oluşturduğunu söyledi.666 sayılı kanun hükmünde kararnamenin yapılan işin özünde doğru olduğunu fakat bürokratların maaşlarının tavanda, memurlarının maaşını ise tabanda eşitlendiğini belirterek, bunun memurlar arasında huzursuzluklara yol açtığını belirtti. Çankırı’da yapılan yatırımlardan memnun olduklarını ve Çankırı’ya daha çok iş sahası açılmasını istediklerini söyledi. Çankırı’nın sorunları ile ilgili bir çalışma yaptıklarını en kısa zamanda hazırlanacak raporu kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Çankırı’da konut sorunun en kısa zamanda çözülmesi gerektiğini ve Öğretmenevi, SGK gibi devlet kurumlarının binalarının yenilenmesi çalışmalarında vekillerimizden destek istedi. 

 

Milletvekili Şahin ise; Memur sen’de olduklarından dolayı memnun olduklarını, Çankırı milletvekilleri olarak her zaman sivil toplu kuruluşlarının yanında olduklarını ve bütçe görüşmelerinden sonra Çankırı ilinde çalışmalar yaparak, vatandaşlarla birlikte olacaklarını söyledi. Çankırı iline Ak Parti zamanında yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. En son Orman ve Su Bakanı Veysel Eroğlu tarafından açılan ve temeli atılan tesislerin Çankırı ilinde yapılan en yüksek yatırım olduğu  belirtti. TOKİ tarafından merkezde ve ilçelerde bir çok konut, hastane ve sosyal projeler yapıldığını belirterek, siyasi parti gözetmeksizin tüm belediyelere yardımcı olduklarını söyledi.Ayrıca son günlerde basında çıkan haberler hakkında sendika yöneticilere bilgi verdi.Anayasa çalışmalarının devam ettiğini, sivil toplum kuruluşları olarak anayasa hakkında görüşlerini 31.12.2011 tarihine kadar  TBMM Başkanlığı’na iletmelerini ve 2012 yılı içerisinde Anayasa çalışmalarının tamamlamak istediklerini söyledi. Memurların beklediği Toplu Sözleşme yasasının 2012 Ocak ayı içerisinde çıkaracaklarını, oluşan mağduriyetlerinin en kısa zamanla gidereceklerini söyledi. 666 KHK hakkında oluşan bazı kurumlarda mağduriyetleri zamanla çözülebileceğini ve yasanın özünde doğru olduğunu belirtti. Her türlü sorun ve önerilerinizi her zaman kendilerine iletmeleri gerektiğini belirterek, ülkemiz ve Çankırı için gelecekte güzel günlerin olacağını dile getirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER