banner198

Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaretler devam ediyor

Vali Vahdettin Özcan tarafından planlanan şehit ve gazi ailelerimize yapılan ziyaretler devam ediyor.

Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaretler devam ediyor
banner145

Vali Vahdettin Özcan tarafından planlanan şehit ve gazi ailelerimize yapılan ziyaretler devam ediyor.

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah tarafından Şehit P.Çavuş İbrahim Çevrük’ün annesi Sati Çevrük ziyaret edildi.

 

Şehit ve Gazi İşlemleri Müdürlüğünün sizlerin sıkıntıları, dertleri ve istekleri için Vali Vahdettin Özcan’ın katkılarıyla Valilik bünyesinde kurulduğunu söyleyen Müdür Küçükgümrah ziyaretlerin devam edeceğini vurguladı.

 

Daha önce askerlerimizin, komutanlarımızın geldiğini söyleyen şehit annesi Satı Çevrük, “Sizleri karşımızda görmemiz bizleri şaşırttı ve memnun etti, Valimiz Vahdettin Özcan’a da bu düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyarete Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Şaban Küçükgümrah, Şube Müdürleri Şükrü Karaaslan ve Emrullah Celepverdi ile personeller katıldı.

 

 

İl ve Şube Müdürlerinden oluşan bir heyet de Şehit P.Kom. Onbaşı Satılmış Genç’in eşi Semra Genç’in evine ziyaret etti.

 

Cemaleddin Ferruh Kuran Kursu Din Görevlisi İsmail DEMİR’in Kur’an-ı Kerim okuması ile başlanan ziyarette, şehidin eşi Semra Hanım’ın sıkıntıları dinlendi, İstanbul da öğretmenlik okuyan kızı Fatma Genç ile telefon görüşmesi yapılarak dilek ve istekleri alındı.

 

Vali Yardımcısı İbrahim Şahin ve İl İdare Kurulu Müdürü Osman Ördek şehidin ailesine her şart ve durumda Devletimizin yanlarında olduğunu, olası bir sıkıntıda veya ihtiyaçta her zaman Valiliğin ihtiyaçlarını giderme noktasında bütün imkânların kullanılacağını söyledi.

 

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke Çankırı’da bulunan şehit aileleri hakkında bilgi vererek, şehit ailelerine Çanakkale gezisi düzenlediklerini ifade etti.

 

Şehit eşi Semra Genç ziyaretten çok memnun kaldığını söyleyerek, eşinin şehit düştüğü günün hatırlanarak acılarına ortak oldukları için Vali Yardımcısı İbrahim Şahin nezdinde ziyarette bulunan herkese teşekkürleri iletti.

 

Ziyarete, Vali Yardımcısı İbrahim Şahin başkanlığında Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Rabia Çayır, İl İdare Kurulu Müdürü Osman Ördek, İl İdare Kurulu Personelleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER