banner198

Sevda Şireci kaçak güreşmeye devam ediyor...

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Şireci den kaçak güreşmeye devam..

Sevda Şireci kaçak güreşmeye devam ediyor...
banner145

Geçtiğimiz hafta Çankırı Belediyespor kulübü başkanı Sevda Karali Şireci’ye bir çağrıda bulunmuş ve kendi Facebook duvarında arkadaşlarıyla paylaştığı iddiaları ispata davet etmiştik.

Teknoloji yardımına ihtiyaç duyan sayın kulüp başkanına bu konuda yardımcı olmak maksadıyla program teklifinde bulunmuş ve eski kulüp başkanı Celal Kaman’ında kabul etmesi durumunda kameralar önünde objektif bir programda iddialarını belgeleriyle ispat etmesini istemiştik.

Bu konuda eski kulüp başkanı Celal Kaman jet hızıyla Çankırı Postası'nı arayarak Sevda Karaali Şireci ile her türlü platformda tartışmaya hazır olduğunu belirtmiş ve davetimize olumlu yanıt vermişti.

Ancak o günden bu güne kadar Şireci cephesinden bir cevap alamadık.

Kaçak güreşmeye devam ederek, mesaisini İstanbul’da ki Çankırı Derneklerine harcayan Şireci, günlerini gurbetteki hemşerilerimize Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e gününü göstereceğini söylemekle geçiriyor. Muhatabının olmadığı ortamlarda hiç yakışık olmayan ifadeler kullanarak şehrin seçilmiş başkanını kötüleyen Kulüp Başkanı Şireci’ye yeniden sesleniyor ve iddia sahiplerinin bulunmadığı, cevap hakkını kullanamayacağı bir ortamda kötülemek Çankırılıya, hele hele de Çankırı Belediyespor’u temsil eden bir bayan kulüp başkanına hiç yakışmayacağını belirtmek istiyoruz.

Eğer  ortaya attığınız iddiaların belgesi varsa buyurun, size tüm teknolojik imkanları sunuyoruz. Çankırı Postası'nın kameraları önünde kime gününü göstermek istiyorsanız gösterin!

Madem ki haklısınız, o zaman kapalı kapılar arkasında konuşarak vaktinizi boşa harcamayın. Bu şekilde enerji tüketmek yerine kitleler karşısında konuşun ki, sesinizi herkes duysun.

Şireci’ye yeniden sesleniyor ve yeniden Hodri Meydan diyoruz…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER