banner198

Taksicilerin sorunlarını dinlediler

Ak Parti milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, şehir merkezinde hizmet veren taksi duraklarını giderek taksicilerle sohbet etti

Taksicilerin sorunlarını dinlediler
banner145

Ak Parti Çankırı milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, şehir merkezinde hizmet veren taksi duraklarını giderek taksicilerle sohbet etti.

Ziyarete Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz ve partililer katıldı.

Taksici esnafının sektörle ilgili yaşadığı sıkıntıları yerinde dinleyen İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Hastane Taksi durağında çalışan taksicilerin talepleriyle ilgili notlar aldı.

Tarihi İmaret cami yanındaki İmaret Taksi durağını da ziyaret eden Çankırı Ak Parti milletvekili adaylarından Hüseyin Filiz, “Bir yere hizmet gelmesi için öncelikle güç ve iktidar olunması lazım” diyerek Çankırı’nın ekonomik kalkınmasının buna bağlı olduğunu ifade etti.

Çankırı Belediyesi tarafından yeni yapılan belediye duraklarından oldukça memnun olduklarını belirten taksicilerle sohbet eden İdris Şahin, “Taksici kardeşlerimizin sıkıntılarını biliyoruz, bu memleketi sevmenin yolu hizmetten geçiyor. Bize oylarınızla güç verin bizde size hizmet edelim” dedi.

Ziyarette İmaret Cami ile ilgili birde müjde veren Şahin, “her ne pahasına olursa olsun İmaret cami ve Tuz arastasını restore ederek İmaret ve Yukarı çarşı bölgesini yeniden eski canlı günlerine döndürecekleri” vaadinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER