banner198

TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK E ZİYARET

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM Başkanı Cemil Çiçeki ziyaret etti.

TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK E ZİYARET
banner145

TZOB Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar ve içerisinde Çankırı TZOB Başkanı Nejat Gamzeli’nin de aralarında bulunduğu yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına seçilen Cemil Çiçek’i ziyaret etti.

 

Yapılan nezaket ziyareti sırasında, tarımla ilgili güncel konular ele alındı. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına seçilen Cemil Çiçek’i kutlayarak, tarımla ilgili çalışmaları aktardı. Bundan önceki süreçte Çiçek’in kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Bayraktar, bundan sonra ki süreçte de desteklerini esirgemeyeceklerine inandıklarını belirtti.

 

 

Genel Başkan Bayraktar, tarım sektöründe verimliliği yakalamaya çalıştıklarını, AB yolunda TZOB olarak gereken çalışmaları yaparak, tarım sektörünü hazırladıklarını söyledi.

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ise görüşmede, tüm dünyada gıda fiyatlarının ve tarım ihracatının artığını tüm meselenin kalitede olduğunu vurgulayarak, ülkenin ekonomi politikalarını sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde belirlemek gerektiğini bu yüzden de TZOB’un da üyesi olduğu Ekonomik Sosyal Konsey’in önemine değindi.

 

Çiçek ayrıca, AB standartlarını yakalamanın Türkiye’nin lehine olduğunu söyleyerek, verimliliği yakalayarak AB’ye girildiğinde Türkiye’nin karlı çıkacağının altını çizidi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER