banner198

TDED Çankırı Açtığı Kurslarla Sezona Hızlı Başladı

TDED Çankırı Şubesi, Açtığı Kurslarla Sezona Hızlı Başladı

TDED Çankırı Açtığı Kurslarla Sezona Hızlı Başladı
banner145

Üç ay önce açılışı yapılan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi,  hızlı bir giriş yaparak etkinliklerine başladı.

 

Dil bilincinin toplumda yerleşmesini ve gelişmesini sağlamak amacıyla kurulan dernek, “Güzel Konuşma, Güzel Yazma, Hızlı Okuma Teknikleri, Osmanlı Türkçesi ve Ney” alanlarında verdiği ücretsiz kurslarla Çankırı’da yaşayan vatandaşlara farklı seçenekler sunuyor.

 

Alanlarında eğitimli ve uzman kişiler tarafından verilen ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan kurslarda, 601 kursiyer ile ders başı yapıldı. 2–6 ay arası sürecek derslerin sonunda kursiyerlere “Katılım Sertifikası” verilecek.

 

 

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kurucu Şube Başkanı Zeynep Dinç “ TDED Çankırı Şubesi olarak farklı alanlarda açtığımız kurslarla, Çankırı halkına hizmet etmekten mutluyuz.  Kurslarımıza gösterilen yoğun ilgi bizi çok memnun etti. Derneğimiz; farklı alanlarda kendisini yetiştirmek ve geliştirmek isteyen, edebiyata ilgi duyan herkese özellikle de gençlerimize açıktır. Çankırı Şubemiz yeni açılmasına rağmen, etkinliklerimize katılarak bizi yalnız bırakmayan tüm Çankırılılara teşekkür ediyorum. Buradan, açacağımız Yazarlık Okulu’nun da müjdesini vermek istiyorum. Bu okul sayesinde “Genç Kalemler” yetiştireceğiz.  ” diye konuştu.

 

Ayrıca, yoğun ilgi sebebiyle kayıtları dolmak üzere olan ikinci dönem kursları için başvurular, dernek tarafından kabul edilmektedir. İlgilenen vatandaşlarımız, kayıtlar dolmadan başvuru yapabilirler.   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER