banner198

Türkiye Değişim Hareketi İstanbulda start alıyor...

Halen Şişli Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Sarıgülün başlattığı Türkiye Değişim Hareketi bugün İstanbulda Türkiye ile buluşuyor.

Türkiye Değişim Hareketi İstanbulda start alıyor...
banner145

Türkiye Değişim Hareketinin lideri Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bugün İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda Türkiye genelinde 81 il teşkilatı ile buluşuyor. Buluşmaya Çankırı İl Başkanı Serhat Uysal başkanlığında yaklaşık 50 kişilik bir heyet de katılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye Değişim Hareketinin ülkenin tamamını kapsayan ilk buluşması için sabahın erken saatlerinden itibaren Zeytinburnu’ndaki Abdi İpekçi Spor Salonuna yurdun her yanından otobüslerle insanlar yeni bir heyecan dalgası ile birlikte katılıyorlar.

Saat 12.00’de başlayacak olan program öncesi Abdi İpekçi Spor Salonunu dolduran yeni il teşkilatı mensupları ve harekete destek veren vatandaşlar, salonun kapılarının açılmasını bekliyorlar.

Çankırı Postası olarak Türkiye Değişim Hareketinin ülkenin bütün illerini kapsayan böylesi ilk toplantıyı gün boyu sizlere salondan canlı olarak sunmanın gayretinde olacağız.

İşte günün ilk saatlerinden derlediğimiz fotoğraflar ve toplantının yapılacağı salondan son görüntüler…

 

 

Program sunucusunun saat 12.00 itibari ile birlikte Türkiye Değişim Hareketinin lideri Mustafa Sarıgül’ün kürsüde yer alacağını belirtiyor.

İlginç notlardan bir tanesi sunucunun Mustafa Sarıgül’den söz ederken “Başbakanımız” şeklindeki takdimi olsa gerek.

Bu arada sahne önünde biriken kadın ve gençlerden oluşan topluluk da “Başbakan Sarıgül” slogan atıyorlar.

Abdi İpekçi Spor Salonu tamamen dolmuş durumda. Salonun dışından verilen görüntülere baktığımızda en az salonda bulunanlar kadar salona giremeyenlerin de olduğunu görmekteyim.

Ve Türkiye Değişim Hareketinin lideri Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Abdi İpekçi Spor Salonunun önüne geldi…

"Dermanımız ol Sarıgül" çağrısıyla kürsüye Mustafa Sarıgül geliyor...

Derde derman Mustafa Sarıgül, Başbakan Sarıgül geliyor anonsuyla Türkiye Değişim Hareketinin lideri Mustafa Sarıgül kürsüye geliyor...

Abdi İpekçi Spor Salonu tarihi birr gün yaşıyor.

"Türkiye'nin dört bir yanından gelen mert insanımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bugün (tezahüratlar) önemli bir gün. Bugün bir milattır. Ülkemizi aydınlığa çıkaracak Türkiye Değişim Hareketinin cesur yürekleri, mücadele arkadaşlarım, bu büyük güne bu güzel güne hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Mustafa Sarıgül salona Türkiye Değişim Hareketinin destekleyicileri tarafından sevgi seli ile karşılandı.

Tribünlerde büyük coşku var… Kürsüye giden ve daha önceden hazırlanan platform yolunda büyük sevgi gösterileri nedeniyle zorlukla yürüyen Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketini destekleyen vatandaşlardan büyük ilgi görüyor..

"Bütün Türkiye’mizi Türkiye Değişim Hareketi, özgürlük adına, varlık adına, bereket adına saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

Şu anda yurt içinde ve yurt dışında, ekranları başında bizleri heyecanla takip eden bütün yurttaşlarıma, Allah’ın bana verdiği güçle hiçbir siyasi parti gözetmeden saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

Görüyorum ki, her kültürden, her yaştan, her meslekten binlerce ama binlerce yürek buraya geldiniz. Hem salonu hem de salonun dışını heyecanla doldurdunuz. Türkiye Değişim Hareketine güç verdiniz, hepinizden Allah razı olsun. Sağolun varolun.

Sonsuz enerjinize, desteğinize teşekkür ediyorum. Sizlere bugün burada çok güzel ama çok mutlu bir günü hep beraber yaşatacağız.

Görüyorum ve bakıyorum, bugün burada çok mutluyum. Çünkü bugün yeni bir tarih yazıyorsunuz. Bugün Türkiyemizde yeni bir sayfa açılıyor. Bugün istanbuldan türkiyemizin her bir noktasına yepyeni bir güneş doğuyor.

Bu toplantı, yakın gelecekteki iktidarımızın işaret fişeğidir. İktidarımızın işaret fişeğidir. Bu mücadeleye benim mücadelem değildir. Bu mücadele halkımızın mücadelesidir. Bu mücadele inşallah Türkiye’nin mücadelesidir. Ne mutlu size ki, ne mutlu Türkiye’ye ki bu toplantıya tanıklık ediyorsunuz.

Diyeceksiniz ki  ben de oradaydım, diyeceksiniz. Değerli yurttaşlarım.

Buradan sizlerin huzurunda ilan ediyorum, Bugünden sonra değişim hareketinin bir tek amacı vardır. İktidar olmak. İiktidar olmak.

Sevgili kardeşlerim, şöylesine bir Türkiye’ye bakalım. Görünen odur ki bunu bizdan başka başaracak bir hareket yoktur. Kendinize güvenin. Bizden başka halkın gücünü halkın arkasına alan Türkiye Değişim Hareketinden başka dalga dalga yayılan başka bir hareket yoktur.

Şimdi buradan ilan ediyorum! Türkiye Değişim Hareketinin bir tek ama bir tek amacı vardır. O da inşallah Ak Partiden mührü teslim almaktır!

Değerli arkadaşlarım, kendinize lütfen güvenin. Kendinize haksızlık etmeyin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapıların açılması ile birlikte Abdi İpekçi Spor Salonu yurdun dört bir yanından gelen Türkiye Değişim Hareketini destekleyenlerle dolmaya başladı. Çankırı'dan gelen yaklaşık 50 kişilik heyet de tribünlerde yerini alırken, İl Başkanları için ayrılan protokol tribününde eşi Elif Uysal ile birlikte yerini alan Serhat Uysal "Bu hareketin vatandaşın gönlünde yer bulmayacağını düşünenlerin bu salonda olmasını isterdim. Vatandaşın bu ilgisi Türkiye Değişim Hareketinin ne derece isabetli bir siyasal hareket olduğunu ortaya koymaktadır. Bugün Türkiye için tarihi bir gündür. Bu ortamı yaşadığım için çok mutluyum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER