banner198

U 14 ler Karabük ü 2-1 Mağlup Etti

Çankırı Belediyespor U 14 futbol takımı 1.Grup müsabakalarında karşılaştığı ilk rakibi Karabük ü 2-1 yendi.

U 14 ler  Karabük ü 2-1 Mağlup Etti
banner145

Çankırı Belediyespor U 14 futbol takımı Bolu’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1.Grup müsabakalarında karşılaştığı ilk rakibi Karabük’ü 2-1 yendi.

 

29 Nisan 2010 Perşembe günü saat 11.00’da Bolu Becikoğlu Spor Tesislerinde başlayan karşılaşmaya, Çankırı Belediyespor’un U 14’leri arzulu başladı. Son dakikalara kadar 2 -0’lık üstünlüğünü koruyan U 14 futbol takımımız, 90+ 3 ‘te bir gol yiyerek karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Düzenlenen 3’lü turnuva da A ve B şeklinde iki grup bulunuyor. A Grubunda Çankırı Belediyespor, Karabük ve Ankara Şekerspor, B gurubunda ise Bartın, Zonguldak ve Kastamonu yer alıyor.

 

Çankırı Belediyespor U 14 futbol takımı 01 Mayıs Cumartesi günü Ankara Şekerspor ile yapacağı karşılaşmada gelip geldiği takdirde, B grubunun birincisi ile final müsabakasına çıkacak.

 

Bütün takımların hırslı olduğunu belirten Çankırı Belediyespor Alt Yapı Teknik Direktörü Fahri Aytaç “ Birinci maçı kazanmak çocuklarımızın heyecanlarını yenmesi açısından çok önemliydi. Çok şükür bunu aştık. Bolu’ya gelirken birincilik parolasıyla geldik. İnşallah bunu başaracağız. Yine de her şey sahada belli oluyor. Çünkü buraya gelen bütün takımlar iddialı ve istekliler. Yüreklerini ortaya koyarak oynayan ve Çankırı için ter döken bütün öğrencilerimi kutluyorum. Çankırı’ya birincilikle dönmeyi temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304