banner198

Vali Özcan Dünya 2.si Karadeniz e ödül

İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasında Dünya 2.si olan Seyfettin Karadeniz Vali Özcan tarafından da ödüllendirildi.

Vali Özcan Dünya 2.si Karadeniz e ödül
banner145

Bulgaristan’da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasında Dünya 2.si olan Seyfettin Karadeniz Vali Vahdettin Özcan tarafından Valilik Makamına kabul edilerek ödüllendirildi.

Dünya İkincisi Seyfettin Karadeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan, Antrenör Halis Akdere ve Yaren Spor Kulubü Başkanı İsmail Acubunar ile birlikte Vali Özcan’ın konuğu oldular.

4-11 Eylül 2012 tarihlerinde Bulgaristan’da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda 84 kg.Serbest Stil’de Dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olan Seyfettin Karadeniz’i tebrik eden Vali Özcan, kendisine ödülünü takdim etti.

Sporla ve sporcularla yakından ilgilenen Vali Özcan, kabulde sporculara gereken önemin ve desteğin verilmesi gerektiğini belirterek “Her zaman sporcularımızın yanınızdayız. Başarılarınız nedeniyle sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2003 mezunu ve Yaren Spor Kulübü Sporcusu olan Seyfettin Karadeniz,  2008’de Dünya Şampiyonu, 2009’da Olimpiyat Şampiyonu, 2011 yılında ise Avrupa Şampiyonu olmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER