banner306
banner198

Vali Özcan'ı çılgına çeviren çarpışma!

Çankırı Valiliği ile Sudan Orta Darfur Eyaletinin "kardeş şehir" anlaşmasında protokol kazası yaşandı.

Vali Özcan'ı çılgına çeviren çarpışma!
banner145
Çankırı Valiliği ile Sudan Orta Darfur Eyaletinin "kardeş şehir" anlaşmasında protokol kazası yaşandı.


Çankırı Valiliği ile Sudan Orta Darfur Eyaletinin "kardeş şehir" anlaşmasında protokol imza töreni için beraberindeki heyetle bugün ilimize gelen Sudan Orta Darfur Eyalet Valisi Jafar Abdel Hakem İshaq, Çankırı Valilisi Vahdettin Özcan'ın konuğu oldu.


Valilik toplantı salonunda kalabalık bir heyetin hazır bulunduğu protokol imza töreninin ardından Valilik koridorunda telefonla konuşan Sağlık Sen İl Temsilcisi Tuna Dinç, Darfur Valisi Jafar Abdel Hakem İshaq'la çarpıştı. Çarpışma sonrası adeta çılgına dönen Vali Özcan, Dinç'e çok sert ifadelerle yüklendi.


"Seni bir daha burada görmek" istemiyorum diyen Özcan, Dinç hakkında soruşturma açılması talimatında bulundu. Öfkesi dinmeyen Vali Özcan,Darfur Valisi'ni uğurlamaya hazırlandığı sırada Valilikten ayrılan Dinç'i korumalarına çağırtarak Hakem İshaq'tan özür diletti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 01:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
selçuk bey
selçuk bey - 9 yıl Önce

senin ne işin var mesai vaktinde valilikte. sana ne kardeş şehir imza töreninden. sen kim oluyorsunda akşama kadar siyasilerin, bürokratların peşinde geziyorsun. allah sorar aslanım yanlışın hesabını. hiç demiyormusun ki yahu ben ne yapıyorum? ben devlet memuruyum. ekmeğimin kıymetini bileyim de işime bakayım. insanlara hizmet edeyim. faydalı olayım. kaç tane musibetle karşılaştın ders almadın. görevden alındın olmadı, bakanlık soruşturması geçirşiyorsun olmadı, fırça yiyorsun olmadı.

Selçuk bey
Selçuk bey - 9 yıl Önce

Güzel bir zatın güzel bir sözü var. Der ki " insan zulmeder, adil kader adildir adalet eder " yani Tuna efendi, belki sana burada vali abartılı kızmış olabilir, ancak kader sana çok fena kızmış, yaptığın muzır işlerden, girdiğin kul haklarından, hak etmeden aldıģın maaştan dolayı kader sana adalet ediyor haberin yok. Görevden alındın, hastanede sevenin yok, bakanlıktan ceza yiyeceksin, amirlerden fırça yiyorsun halen aklın başına gelmedi... kendine gel.. 3 günlük dünyanın büyüsüne kapılmışsın yanlış kulvarda koyuyorum. . Vuslata ermek için Secde ettiğin Rabbine yönel... Allah hidayet vere.....

Mehmet
Mehmet - 9 yıl Önce

bu adam siyasetçi mi, memur mu hergün geziyor. mesaiye uğradığını görebilecekmiyiz. aldığı maaşı hak ediyor mu? sendikal hak olarak bir gün işe gelmeye bilir. hergün sokakta görüyoruz. amirleri neden göz yumuyor. boy boy fotoları var. hastaneyi karıştırdığı yetmedi şimdide belediye başkanının yiğeni olmanın forsunu kullanmak istemiş ama bu sefer .valiye toslamış.

behzat
behzat - 9 yıl Önce

az bile yapmış terbiyesize bravo sayın vali

sevdalı
sevdalı - 9 yıl Önce

Helal olsun vali bey kedi olalı bir fare tuttum. ne işi var o averenin

Sağlıkçı
Sağlıkçı - 9 yıl Önce

ağzına sağlık valim . protokolde adam elinde telle nasıl gezine gezine konuşuyor. siz gördünüz mü erdoğanın yanında gezine gezine konuşan bir bürokrat. hele birde ziyarete gelen konuğa çarpsın bir bakalım.

Bülent
Bülent - 9 yıl Önce

sizin idrak kanallarınız, vicdanınız, inancınız her şeyinizi kadar "ne varki" olmuş ki, anlayamazsınız. sendika ağalığınız valiye tosladı. bir yere kadar değil mi. o kadar insanın hakkını yediniz ne var ki bunda değil mi

Büyük Vali
Büyük Vali - 9 yıl Önce

sayın valim soruşturmaya birde neden mesaiye kafasına göre gelip gidiyor yada neden mesaiye gelmiyor onuda eklerseniz makbule geçer.


SIRADAKİ HABER

banner304