banner198

Valilik kupası sahibini buldu

Çankırı daki Kurumlar arasında dostluk ve dayanışma adına düzenlenen Valilik Kupasının sahibi Çankırı Belediye Voleybol takımının oldu.

Valilik kupası sahibini buldu
banner145

Çankırı’daki Kurumlar arasında dostluk ve dayanışma adına düzenlenen “Valilik Kupası” tüm müsabakaları namaglûp olarak tamamlayan Çankırı Belediye Voleybol takımının oldu.

Kupa finalinde, 14 Haziran 2010 Pazartesi akşamı Hasan Fehmi Kapalı Spor salonunda Belediye ve Cer Atölyesi takımları karşı karşıya geldiler.

Birinci seti kaybetmesine rağmen Cer Atölyesine diğer setlerde üstünlük sağlayan Belediye takımı maçı 3–1 skorla kazandı.

Final maçına protokolden de bir hayli ilgin olduğu gözlendi. Maçı Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Jandarma Komutanı J.Alb. İsmail Duvan, Askerlik Şube Başkanı Alb. Sinan Melül, İl Telekom Müdürü Halil Aksoy, Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç birlikte izlediler.

Final maçının ardından takımlara kupa ve ödülleri verildikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

  1. Çankırı Belediyesi ( ŞAMPİYON)
  2. Cer Atölyesi
  3. Makas Fabrikası Demirspor
  4. Şabanözü Kaymakamlığı

 

Ayrıca turnuvada mütevazı ve hoşgörülü hareketlerinden dolayı SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ müsabakaların en centilmen takımı seçilerek “Centilmenlik Kupasını” kazandı. 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER