banner198

Yamanlar Kolejiden Çankırı ağaçlandırmasına destek!

İzmir Yamanlar Koleji öğrencileri İnaçköy TOKİ konutlarının üst bölgesine iki bin adet akasya ağacı dikti.

Yamanlar Kolejiden Çankırı ağaçlandırmasına destek!
banner145

İzmir Yamanlar Koleji öğrencileri İnaçköy TOKİ konutlarının üst bölgesine iki bin adet akasya ağacı dikti.

 

İzmir Yamanlar Koleji öğrencileri Avrupa Birliği Gençlik girişimleri kapsamında hazırladığı “Sanaldan Gerçeğe Ağaçlandırma“ başlıklı proje kapsamında İnaçköy TOKİ konutlarının üst bölgesine iki bin adet akasya ağacı diktiler.

 

İzmir Yamanlar Koleji öğrencilerinin hazırladığı AB destekli proje çerçevesinde, Çankırı Belediyesinin gerekli görülen yerlere takviyesi ve Almanya’daki gurbetçi vatandaşlarımız ve yine Türkiye’nin değişik illerinden gönüllü vatandaşlarımızın yaptığı bağışlarlarla Çankırı’nın yeşillendirilmesinde önemli bir köprü oluşturdu.

 

Çankırı’daki çalışmalarında Çankırı Belediyesinin kendilerine çok yardımcı olduğunu belirten proje sorumlusu Musa Demirelli “Bugün burada düzenli olarak çalışabildiysek Çankırı Belediyesinin büyük katkılarıyla gerçekleşmiştir. Teknik olarak bütün imkanlarını seferber eden başta Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç olmak üzere Park ve Bahçeler müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hepside büyük özveriyle yardımcı oldular. Yine unutmamak gerekir ki, bu projemize gönüllü olarak bağış yapanlarda ciddi katkı sağladılar, kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bağış yapan herkesin ismini ağaçlandırma alanındaki isim levhasına yazarak bizde onlara jest yaptık. Yeşil bir Çankırı dileğiyle bu çalışmamız Çankırı’ya hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER