banner198

Yapraklıda spor salonu buharlaşıp uçmuş!

Yapraklı Belediye Başkanı Avşar, düzenlediği ilk halk günü toplantısında vatandaşı bilgilendirdi! İddiaya göre para alınmış ancak spor salonu ortada yok!

Yapraklıda spor salonu buharlaşıp uçmuş!
banner145

Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, düzenlediği “halk günü” toplantısında belediyenin gelir-gider durumunu vatandaşa aktardı!

 

İki kez seçim yaşayarak Belediye Başkanlığı koltuğuna outran Hasan Basri Avşar, göreve geldiği 8 Haziran’dan itibaren günümüze kadar yaptığı hizmetlerle birlikte teslim aldığı belediyenin durumunu vatandaşın karşısına çıkarak anlattı!

 

Başkan Avşar’ın verdiği bilgilere gore belediyenin bugün itibariyle 610 bin TL borcu bulunmakta! Bu borcun önemli bir bölümü ise parası alınan ancak yapılmayan spor tesisi ile ilgili!

 

Belediyenin hesaplarında spor salonu için görülen 280 bin TL tutarında gelen para ile birlikte spor salonunun da bulunmadığını belirten Başkan Avşar “Denetime gelen müfettişler şimdi bu parayı faiziyle birlikte geri istiyorlar!” dedi. Vatandaşların spor tesisi ile ilgili sorularına yanıt veren Başkan Avşar, “Arkadaşlar, Orta’da spor tesisi falan yok! Halı saha var ve biz onu da devretmişiz. Üstelik bu tesisin de 40 bin TL borcu varmış, benden onu da istediler” dedi.

 

GÖZLER HASEKİOĞLU'NA ÇEVRİLDİ!

Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar'ın bu iddiaları karşısında şimdi gözler 29 Mart'a kadar Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan ve halen Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'a danışmanlık yapan Ali Hasekioğlu'na çevrildi. Ulaşmaya çalıştığımız Hasekioğlu'nun Başkan Avşar'ın iddialarına vereceği yanıtı sizlere aktaracağız!

 

Fotoğraf 1: Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar.

Fotoğraf 2: Ali Hasekioğlu

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER