banner198

Yaşar Petek’in Yıl Sonu Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, 2011 – 2012 Eğitim ve Öğretim Yılının Sona ermesi sebebiyle bir mesaj yayınladı

Yaşar Petek’in Yıl Sonu Mesajı
banner145

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’in 2011 – 2012 Eğitim – Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

Sevgili öğrenciler, saygıdeğer eğitim yöneticileri ve öğretmenler, kıymetli veliler, bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakıyoruz. Yorucu ve yoğun geçen bir senenin ardından heyecanla beklenen karne gününde sizlerle aynı heyecanı paylaşmanın gururunu yaşıyorum.

Sevgili Öğrenciler;

İnsan, ancak çalıştığını kazanır, Çalışmanın, öğrenmenin zevkine varmış insan için başarmak, sonuçtan başka bir şey değildir. Bir yıllık emeğinizin karşılığını alacağınız bu günde, sizlerin başarıları, geleceğimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Azim ve kararlılıkla tamamladığınız bu öğretim yılının sonu, hayatınızın yeni bir merhalesinin de ilk adımı aslında. Sizden, her günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve yeni eğitim-öğretim yılına daha enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyorum. Gelecekte bilgi üreten, araştıran, sorgulayan, okuyan, spor yapan sağlıklı insanlar olmanız dileğiyle hepinize iyi tatiller diliyorum.

Saygıdeğer eğitim yöneticileri ve öğretmenlerimiz;

Düşünen, sorgulayan, kültür ve değerlerini yaşatan bir nesil için onurlu görevinizi bir eğitim öğretim yılında daha tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bir çocuğun dahi feda edilemeyeceği inancıyla yürüttüğünüz bu kutsal çabaya teşekkür ediyorum.
Geleceğin liderlerinin, hayatı öğrenme kaynağı olan sizlerin destekleri ile yalnız kalmayacaklarına inanıyor, sizlerle bu kutsal görevde, daha güzel bir gelecek için yan yana yürümekten onur duyuyorum.

Kıymetli Veliler;

Çocuklarımız için büyük fedakârlıklar yaptığınızı biliyorum. Onları hayata hazırlama sürecinde doğru rehberlik yaparak güzel yarınlara birlikte taşıyabileceğimiz inancındayım.
Kıymetli anne ve babalar çocuklarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirelim. Bilgiyi günlük hayatında kullanma ve bilgiyi üretme yolunda çocuklarımıza doğru rehberlik etmemiz gerekiyor. Sizlerin bu önemli görevde hep yanımızda olacağınız inancıyla bu tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlık, esenlik ve mutlu bir tatil geçirmenizi diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER