banner198

Yeni Emniyet Müdürü ilk kez konuştu

Çankırı Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, meslek hayatının çoğunu sokaklarda geçirdiğini belirterek alan hakimiyetinin güçlü olduğuna dikkat çekti.

Yeni Emniyet Müdürü  ilk kez konuştu
banner145
Çankırı'ya gelerek görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, meslek hayatının çoğunu sokaklarda geçirdiğini belirterek alan hakimiyetinin güçlü olduğuna dikkat çekti.


Mahalle muhtarları ve basın mensupları ile polis evinde bir araya gelen 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, müdür yardımcıları ile birlikte ilk muhtarlar toplantısını gerekleştirdi.  Gazeteciler ve muhtarlarla tanışan Aksoy, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlardan gelen talep ve şikayetleri tek tek not aldıran Aksoy, bütün talep ve şikayetlerin takipçisi olacağının garantisini verdi.


Aksoy , “Sokaklarda polislik yapmaktan her zaman gurur duydum ve duymaya da devam ediyorum. Görev yaptığım her yerde bir sorunun olup olmadığını kendimce anlarım” dedi.


Çankırı'da en önemli sorunun trafik olduğunu belirten Aksoy, “Trafikte düzensizlik sorunu var. Araçlarımızı düzgün park etmiyoruz. Park ihlali yapıyoruz, bu da trafiğin seyrine engel oluyor.” şeklinde konuştu. Aksoy, "Şehir olarak trafik kurallarına hep birlikte uyar, kolluk kuvvetlerine yardımcı olursak daha düzenli Çankırı’da yaşarız” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 02:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER