banner198

Yeni yıl mesajları

Yeni yıla girmeye saatler kala siyasiler ve sivil toplum kuruluşları kutlama mesajları yayımladı

Yeni yıl mesajları
banner145

Yeni yıla girmeye saatler kala siyasiler ve sivil toplum kuruluşları kutlama mesajları yayımladı.

Ak parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in yeni yıl mesajı

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanının yaşandığı, zaman içinde insanların kendilerini yenilemeleri, yeni yılla birlikte yeni başlangıçlara adım atmaları için bir fırsat olarak değerlendirmeye başlanmıştır. Yeni yılla birlikte yeni umutlar, güzel beklentiler, tüm dünya için iyimser dileklerin egemen olduğu bir ortam oluşmakta, insanların yaşama dair hevesleri pekişmektedir.

Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum.

Bu zamana kadar yaşanmış olumlu ya da olumsuz birikimlerin ışığında, 2012 yılının Ulusumuza, Ülkemize, Dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize saygılarımı en içten dileklerimi sunuyorum.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in yeni yıl mesajı

2012 yılının tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

2012 yılının Çankırı Belediyesi tarihinin en önemli yıllarından birisi olacağına inanıyorum. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projeleri nasip olursa, 2012 yılında açıklayıp, yapımına başlayacağız. 18 Ocak 2012 tarihinde açıklayacağımız projeleri 18 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Çankırı insanımıza yakışanın en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Tüm çalışmalarımız bu istikamette ilerliyor. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, 2012 yılının kendilerine aileleri ile birlikte önce sağlık ve huzur, sonra da bol kazançlı mutlu günler getirmesini diliyorum.

Baro başkanı Av. Erkan Köroğlu’nun yeni yıl mesajı

Savaşların, Kötülüklerin, düşmanlığın ve yokluklar ile toplumu derinden etkileyen doğal afetlerin geride kalan yıl gibi hep geride kalması umuduyla önümüzdeki uzun yeni yılın ve yılların ülkemize ve tüm dünyaya barış sağlık hoşgörü ve güzellikler getirmesi dileğiyle tüm Çankırımızın ve gurbette yaşayan tüm Çankırılılarımızın yeni yılını kutluyorum.

Ak parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’nun yeni yıl mesajı

 Acısıyla , tatlısıyla;Olumlu,olumsuz  olaylarıyla 2011 yılını geride bırakıyor;Büyük beklentilerle yeni bir yılı karşılamaya hazırlanıyoruz.

Geride bıraktığımız 2011 yılı siyaseten bazı olumsuzluklar yanında ülkemiz açısından olumlu gelişmelerin yaşandığı bir yıl olarak hatırlanacaktır.Demokratikleşme adına yapılan açılımlar,başarılı bir seçimle ülke istikrarının devamı,Avrupa’da yaşanan  ekonomik krize rağmen sürdürülen büyüme, ihracat ve mili gelir artışı,ulaşım,sağlık vb kamu hizmetlerinde gözle görülen iyileşmeler ülkemiz adına yaşanan olumlu gelişmeler olarak değerlendirilebilir.Terörle ilgili bir takım sıkıntılar ve terörle mücadele esnasında önceki gün  yaşadığımız aksaklık ve  Van’da meydana gelen deprem vb hususlar ise olumsuz olarak değerlendireceğiniz  hususlar olmaktadır.

İlimiz açısında ise 2011’in başarılı bir yıl olduğunu düşünüyorum.Özel sektör tarafında yapılan büyük çaplı yatımların  hayata geçmesi  ve kamu tarafında cumhuriyet tarihinin Çankırı için en büyük projeleri arasında yer Hamza ve Koyunbaba barajlarının yapımına başlanması ;üniversitemizin alt yapısının hızla devam etmesi,sürdürülen şehir içi ve şehirler arası yol çalışmaları,adliye sarayının tamamlanma aşamasına gelmesi ,emniyet müdürlüğü binasını kısa sürede tamamlanacak olması ilimiz açısından olumlu gelişmeler olarak değerlendirilebilir

2012 yılının da ülkemiz ve memleketimiz için olumlu gelişmelerin yaşanacağı,insanımızın huzur, refah ve mutluluğunun artacağı maddi ve manevi hazların yaşanacağı bir yıl olması dileğiyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını en kalbi duygularla kutlar; Hayırlara vesile  olmasını  yüce ALLAH’tan  niyaz ederim.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten’in yeni yıl mesajı

Değerli Hemşerilerim, Saygıdeğer ticaret ve Sanayi erbabı;

İyisiyle kötüsüyle, türlü ekonomik sıkıntıları ile, acı ve tatlısıyla çok çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2012 yılına girerken, Üyelerimize ve halkımıza en iyi ve etkin hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik. Yeni yılın tüm dünyaya ve  ülkemize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, 2012 yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Kamu-Sen Çankırı il temsilcisi Metin Memiş’in yeni yıl mesajı

2012 yılının, devletimizin, milletimizin ve kamu çalışanlarının varlığının tehdit altında olmayacağı, uygunsuz anayasa değişiklik talepleri ve dayatmalarla devletimizin altının oyulmayacağı; hiçbir ülkenin taşeronluğunu yapmadan, tüm vatandaşlarımız ve komşu ülkeler ile birlikte mutlu, huzurlu ve refah içinde yaşayacağımız bir dönemin bir yılın başlangıcı olması ümidi ile nice senelere.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER